Tuesday, September 11, 2018

Matta Fair Sept 2019 & Free seat Air Asia

Salam

Huwaa sekarang tgh dalam dilema nak plan cuti-cuti 2019
Pegi jugak matta fair aritu
Tapi banyaaaak sangat booth
So pening nak beli yang mana satu haha
Dia kalau pegi sana dah siap2 plan or dah riki2 lagi better
Ni kalau ikut banyak nya destinasi nak pergi
Nak kena plan2 masa & jugak bajetnyaaa huhu

Fening2
Hari ni last day free seat Air Asia tauu
Sapa dah book?

Jya!

Thursday, September 6, 2018

Al-Fatihah

Salam

Tanggal 1 September 2018, opah tercinta pergi meninggalkan kami.
Al-Fatihah. Moga opah di tempatkan dikalangan orang-orang beriman.
Tak sangka sebenarnya. Tak sangka opah dah tak ada.
Sedih (T_T)

Mohon semua yang membaca sedekahkan Al-Fatihah untuk opah saya Aniah binti Hapipah.
Terima kasih

Wednesday, August 29, 2018

Hello!

Salam

 Lamanyaaaa tak tulis blog
 Tiba2 rasa nak bukak blog kan
 Rindu lak blogging heeee
 Banyak je benda nak tulis
 Tapi skang ni mcm lagi rajin update dkt ig je huhuu

 Oklaaa Jya!