Sunday, April 21, 2019

Trip to Japan Jan 2019

Salam

Dah lama x update blog
Rasa nak tulis blog sikit
Update trip ke Japan Jan 2019 aritu
Actually pegi 31 Dec 2018 balik yang Jan 2019 hehe
Trip kali ni cover osaka dan Tokyo
Main reason datang time ni sebab nak bawak Harriz main snow @ yuki
Lama jugak rasa dah x dtg Japan last 2017 tak silap
2018 tak sempat nak datang huhu

hello osaka!

At Kansai Airport

baru smp odw to our hotel near to shin osaka

happy boy

near to our hotel
mama and harriz
Pkai baju gelembung ni mmg buat nmpak gems kan haha
haha saje testing2 internet hotel ni
nak tgk laju ke tak
nnt smbung lagi :)

Jya!

Monday, February 25, 2019

Jenguk, bersih sawang

Salam

Haha punya la lama x log in kan
Apa mimpi la rasa nak tulis belog arini
Rasa nak update macam2 tapi memandangkan jam dh kol 11pm 
So bersih sawang sikit2 jelaa
Kasi nampak update first tahun 2019 ni hehe

Hajat nak update setiap hari
Apelaa yang susah sgt kan hehee

Oklaaa nnt sambung lagi laaa
Oyasumi

Jyaaaa~~

Tuesday, September 11, 2018

Matta Fair Sept 2019 & Free seat Air Asia

Salam

Huwaa sekarang tgh dalam dilema nak plan cuti-cuti 2019
Pegi jugak matta fair aritu
Tapi banyaaaak sangat booth
So pening nak beli yang mana satu haha
Dia kalau pegi sana dah siap2 plan or dah riki2 lagi better
Ni kalau ikut banyak nya destinasi nak pergi
Nak kena plan2 masa & jugak bajetnyaaa huhu

Fening2
Hari ni last day free seat Air Asia tauu
Sapa dah book?

Jya!

Thursday, September 6, 2018

Al-Fatihah

Salam

Tanggal 1 September 2018, opah tercinta pergi meninggalkan kami.
Al-Fatihah. Moga opah di tempatkan dikalangan orang-orang beriman.
Tak sangka sebenarnya. Tak sangka opah dah tak ada.
Sedih (T_T)

Mohon semua yang membaca sedekahkan Al-Fatihah untuk opah saya Aniah binti Hapipah.
Terima kasih

Wednesday, August 29, 2018

Hello!

Salam

 Lamanyaaaa tak tulis blog
 Tiba2 rasa nak bukak blog kan
 Rindu lak blogging heeee
 Banyak je benda nak tulis
 Tapi skang ni mcm lagi rajin update dkt ig je huhuu

 Oklaaa Jya!

Sunday, February 25, 2018

I'm back

Salam

Ehh lamanya tak menulis belogg
rasa nk start blogging balik
doa2 kan ye..

Nanti kita update lagi..
Jyaa!


Friday, August 4, 2017

Kursus di Melaka Aug 2017

Salam
Lamanya tak blogging! 
Macam bz sangat je kan huhu

Baru je balik dr melaka for few days
Mereput duduk lama2 sbb g sorang wuwuuu

Oo g melaka tak lengkap la tanpa kuih keria antarabangsa kan
Btw takde rasa nak g sangat pun tp sbb ada yang nak g so ok jelaa
Kebetulan hari biasa kn takde ramai sgt memula tuu so berjaya la dpt membeli




Sorry laa belanja gamba je huhu
Ktrg beli 60 biji terus untuk bagi semua merasa la dekat miting huhu
Harga 60sen sebiji. Oklaa standard harga kuih dekat kl je skang kan huhu



Kali ni duduk dekat hatten hotel. Bilik level 18 view mmg cun. Bilik besar mmg puas hati. Ok balik dr meeting kena claim laju2 sebab byk kena byr dlu hahaa 



Atas ni pulak minggu lepas g kurus google adwords ahha. Pegi je testnye belum lagi adess

Oklaaa takde ape pn saja nak update je. Oklaaa bye!