Monday, December 14, 2009

Hepi Besday ke 3 bulan to Aileen~



Comellnyee Aileen..dah 3 bulan 1 hari dah sebenarnye hari ni..Lambat update lak..hehee.. :)

Sunday, December 13, 2009

Musim Kahwin & Pulang ke Perak lagi~


Sekarang ni mmg tgh musim org kawen..congrates lah kepade cik daya yg skarang dh menjadi Pn. Daya bersama pasangannya Alif. Pagi td awal2 pagi (xla awal sgt, tp awal la jugak), saya dan ana dh smp ke Meru..Dh tau jalan, & x sesat, cpt je smpai..huhu..Mase diorg bertunang dulu, pergh tersilap jalan. Ade jalan dekat tp pegi pusing jalan jauh gileeee..huhuu..Ape2 pun, congrates lg skali to pasangan pink hari ni..semoga bahagia ke anak cucu ok! Dgn kitorg sume skali ikot tema hari ni, pinku2..hak2..


Selamat pengantin baru jugak buat Nuet & pasangan. Diorg dh nikah semalam. Tp Majlis belah laki minggu dpn..

Lps pengantin laki sampai td, bgegas pulang lahh. Tp sempat jugak bergambar dlu dgn pasangan..tu pun kacau time diorg makan..sori beb! skali skale....nk kejar mase, nk g bentong dan pulang ke perak..malas nk blk sbnrnyee,tp kkakku ajak..so, g je laa...huhuu..folo je...Ni kt rumah la ni..Naseb boleh on9..Sok balik bentong balik, then kne drive blk kl balik..haihhh penat2...

ok la..stop dulu! jya~

countdown : 12 hari lagi mahu berlepas~yuhuuuuu :)

Thursday, December 3, 2009

Malas + bosan = Nk tdo je la

Haihhh..malas pun nk update ke..huhuu..

bosan pun ada :(

20 hari lagi..xsaba nyeee~

Tuesday, December 1, 2009

D.E.C.E.M.B.E.R \(^0^)/

Yeay~ December dah menjelma :) x sabar nak meniti hari untuk bulan December ni.. waaahhh 23 more days to go..heeeeee~ suke2..hik2..December ni akan jadi December yang di ingati in my life~lalala..tggu eh awk, xlamee dah..huhu..aa..byk bnde x bli lg nihh..bile nk shopping lg ni...dwett2...

Actually byk plan dh jugak untuk December ni..Antarenye menghadiri jemputan2 kahwin..rmainyee org nk kawenn...sy bile pula ye~ wink2..

Ni plan2 nye lahh:

This weekend 4-6hb - balik ke kg terchenta la kots..dh lame x balik..
7-10hb - maybe g kursus Advanced Locate Fault dekat Melaka kots..tp surat x kuar lagi..
12hb - Daya kawen..wahhh dah nk kawen dh mbe aku lg sorg ni..hari tu mimie..jelesh2..semoge berbahagia ye.
19hb - Nuet lak kawen..slamat pengantin baru lah..
24-7hb - Ehemmm2...lalalala..tanak cite duluu..heeee :) kalo tau tu tau lah..hak3.

oo pack jugak ni..x masuk lg kuar site untuk kerja-kerja seharian.

lagi satu..plan untuk esok pulak..nk jumpe inaikotians + zuris..lame x jumpe kamu semuaa~rinduu jugaa...huhu

Ok la, till then..mahu pegi bersiap2 untuk bekerja..papai~

Monday, November 30, 2009

Semalam di rumah ~

Mlm ni x g sitee..so boleh laa nk update blog ni..mahu msukkan pic Aileen..aa baru sehari balik dr bentong dh rinduu Aileen..cmne nihh huhuu :(

Ari tu kan Aileen kena cukor rambut..jomm tgk gmbar dieee~ hehehee


Ni lepas kene cukor rambut..dh siap mandi & tukar baju lagi..tu bukan luke kt dahi tu..org ckp tu 'strawberry mark'..dh besar cket nnt hilang la kots..huhu


chumill kan dier..x nanges pn mase cukor rmbut tu..dh last2 tu je merengek cket~

Berjaya gak masukkan gmba..huhu..lembab gilers la celcom broadband ni..haihhh..sabo je laa..igt nk msukkan byk cket..tp nnt laah~heeee

Sepagi di ofis~

Cpt btul abes cuti 3 hari kan.dok Bentong layan Aileen cpt je rase mase berlalu~Btw, Aileen dh botakk skang nih..kpale dh kne cukor dgn Pak Uda die.huu..alaa shiaaan Aileen...Tp xpe, still maintain chumelll~ (mcm auntie dieee kots..wekk..hak2)..

Aaa..pg ni dh dkt ofis dh pun sbnrnyee..rase cm tensen lak ni..knpe tah..kdg2 rase cm xde kijee..tp kdg2 tu rase mcm byknyee kejeee..nk buat yg mane satu dulu ni..haihhhhsss.xsuke btul laa...so, pening2 mls nk pkr nk buat mane satu dulu..bukak la blog ni..smgt nk letak gamba2 menarik Aileen..Tp tah knpenyee intenet ofis ni xleh upload gmba lak la kt blog..cmne la nk ubah setting die ni..dengki btul laa...semua pn nk block..hmm...xpe2..nnt blk nk letak gk gmbaa..

Bile tensen keje je...pastu memikirkan lg 24 hari je lg nk berjumpe si dia..wah wahhhh...kne smgt keje blk ni...nnt nk tgglkan keje 2 minggu..wuhooooo~sronoknyeee..hik3..So,jomm buat kijeeee...Tapi..haihhhh...nk stat yg mane satu ni...(hmm..smbel2 pikir..)~

Friday, November 27, 2009

27 & Aidiladha

Ape bende laa 27 ni ehh.huhu..hari ni,27hb dh genap 27 bulan perkenalan kami~ lalalala..and lg 27 hari mahu berjumpa..yeayy~xsabar nk tunggu...rinduuu..xoxo :)

Hari ni 27hb jugak, kita menyambut Hari Raya Aidiladha..Salam Aidiladha buat semua umat islam..hmm..dh pagi raya ni, still ade dkt kl lg..isk2..Tp kang nk g Bentong la..Nk kene tolong jaga Aileen~ kecian mama die kene keje pagi-pagi raya ni..tp rinduuu Aileen jugakk..mmg nk jumpe pun..huhu..Raya haji ni, mmg rasa mcm biase je..tp kalau dpt kumpul sekeluarga tu..best jugakk~huhuuu..



Tiba2 rindu ibu..sbb ibu baru lps call..huhuu~ slamat hari raya aidiladha ibu~

Ok, nk bersiapp nih..kang mlm pulak smp Bentongg..haihhh harap2nye x jam la..tata~

Thursday, November 26, 2009

Malas gileeeeee

haihhhhh..knpe laa hari ni mls gile ni..pdehal org dh rmai stat cuti..xsuke gile dok ofis..dh la xtau nk wat ape..mm..bosan bosan..aa xsaba nk tgu lg 28 hari~ heeeeeee

Cubaan 1,2,3

haihh buat new blog lagi.sume asyik x menjadi je.ni takde keje la ni.saje suke2.hehe