Monday, December 14, 2009

Hepi Besday ke 3 bulan to Aileen~



Comellnyee Aileen..dah 3 bulan 1 hari dah sebenarnye hari ni..Lambat update lak..hehee.. :)

Sunday, December 13, 2009

Musim Kahwin & Pulang ke Perak lagi~


Sekarang ni mmg tgh musim org kawen..congrates lah kepade cik daya yg skarang dh menjadi Pn. Daya bersama pasangannya Alif. Pagi td awal2 pagi (xla awal sgt, tp awal la jugak), saya dan ana dh smp ke Meru..Dh tau jalan, & x sesat, cpt je smpai..huhu..Mase diorg bertunang dulu, pergh tersilap jalan. Ade jalan dekat tp pegi pusing jalan jauh gileeee..huhuu..Ape2 pun, congrates lg skali to pasangan pink hari ni..semoga bahagia ke anak cucu ok! Dgn kitorg sume skali ikot tema hari ni, pinku2..hak2..


Selamat pengantin baru jugak buat Nuet & pasangan. Diorg dh nikah semalam. Tp Majlis belah laki minggu dpn..

Lps pengantin laki sampai td, bgegas pulang lahh. Tp sempat jugak bergambar dlu dgn pasangan..tu pun kacau time diorg makan..sori beb! skali skale....nk kejar mase, nk g bentong dan pulang ke perak..malas nk blk sbnrnyee,tp kkakku ajak..so, g je laa...huhuu..folo je...Ni kt rumah la ni..Naseb boleh on9..Sok balik bentong balik, then kne drive blk kl balik..haihhh penat2...

ok la..stop dulu! jya~

countdown : 12 hari lagi mahu berlepas~yuhuuuuu :)

Thursday, December 3, 2009

Malas + bosan = Nk tdo je la

Haihhh..malas pun nk update ke..huhuu..

bosan pun ada :(

20 hari lagi..xsaba nyeee~

Tuesday, December 1, 2009

D.E.C.E.M.B.E.R \(^0^)/

Yeay~ December dah menjelma :) x sabar nak meniti hari untuk bulan December ni.. waaahhh 23 more days to go..heeeeee~ suke2..hik2..December ni akan jadi December yang di ingati in my life~lalala..tggu eh awk, xlamee dah..huhu..aa..byk bnde x bli lg nihh..bile nk shopping lg ni...dwett2...

Actually byk plan dh jugak untuk December ni..Antarenye menghadiri jemputan2 kahwin..rmainyee org nk kawenn...sy bile pula ye~ wink2..

Ni plan2 nye lahh:

This weekend 4-6hb - balik ke kg terchenta la kots..dh lame x balik..
7-10hb - maybe g kursus Advanced Locate Fault dekat Melaka kots..tp surat x kuar lagi..
12hb - Daya kawen..wahhh dah nk kawen dh mbe aku lg sorg ni..hari tu mimie..jelesh2..semoge berbahagia ye.
19hb - Nuet lak kawen..slamat pengantin baru lah..
24-7hb - Ehemmm2...lalalala..tanak cite duluu..heeee :) kalo tau tu tau lah..hak3.

oo pack jugak ni..x masuk lg kuar site untuk kerja-kerja seharian.

lagi satu..plan untuk esok pulak..nk jumpe inaikotians + zuris..lame x jumpe kamu semuaa~rinduu jugaa...huhu

Ok la, till then..mahu pegi bersiap2 untuk bekerja..papai~