Wednesday, April 21, 2010

Sudah 1 bulan 1 hari~ weeeeeee :)

Ohoho, kami sudah 1 bulan 1 hari bertunang~ heheh..

Cepat laaah beberapa bulan ni berlalu..lamenyeeeee..huhuuu

:P

Tuesday, April 20, 2010

Kukiie dan Kekki ~

Oh, hari tu saye cerite saye beli bahan2 nak buat kukiie dan kekki kan...Akhirnyee berjaya jugak saye buat sebelum pulang ke KL hari tu..dkt umah Kl xde oven..nnt xbole nk try.heeeee...Saye dan ibu bertungkus lumus membuat kukiie dan kekki ni..akhirnyee jadi jugaaa~

Taraaaaaaa.....

Tengok laah hasilnyaaaa :)

Lautan Kukiie~


Dah masuk bekas..heee


A.N.U.M - ibu yang buatkan..comell kan :)


>
Kekki nyummyyy~


Hasil-hasilan :P


Ok, saye mahu komen di sini..

Kukiie tuu..saye mahu cuba lagi..mahu buat yang lagi sedapp..mcm ade yang kurang la..tapi xtau apee..huhu ( teringin nk bt kukiie mcm Famous Amos tuhh..huhu)

Kekki tu pulak..jadi tu mmg jadi..tapi x cukup moist pulak..cmne nk bg moistt sgt2 ni..huhuu..kene try lagi ni..topping coklat tu rase mcm manis gileee pulak..isk2

Tapi ok laa tu..nasib baik buat jugak..kalau x penat je beli bahan2 dieee...heeee

Ok lah.Jya!

Sunday, April 18, 2010

SP

Mmmmmm

Monday, April 5, 2010

Buat si comel~

Aa..hari tu ade taklimat pasal CGIS dkt Tingkat 30, Menara TM kt bangsar tu..pegi sane, skali office Nurul..Nurul ni, kawan dkt TNB ni jugak..cuma dia bukan bhgn engineering..dia bahagian ICT..excited jugak laa dpt jumpe2..hehe..sambil menyelam minum air la kate org..sambil2 taklimat, sambil2 jumpe rakan..Die ni skang ni dh bergelar mommy kepada si comel Adam..wahhh,jeles betul, umur sebaye je dgn saye..tp dh kawen dan dah ade baby okeiii..aa, tp rasenye kalau saye, dh bersediakah nk jd mommy..mcm x je lg..heheee..byk tanggungjawab tuu..nak mmg nak..tp lmbt ckit la kot..huhu..

Then,sekarang ni rupenye si Nurul ni tgh aktif berblog jual-menjual barangan bayi ni..dengan ber-modelkan anak dia si adam tu la..heheee..blog yang menarik jugak la..barangan yang menarik dan x la mahal sgt..kira ok la org kata kan..Kalau berminat boleh la jenguk2 blog nurul ni dkt cni ok..aaa promotee cket..heheee....Nurul's blog daddylovesmummy.blogspot.com..

Masa tgh rehat tghr tu..sembang punye sembang pasal brg2 jualan die tu..die ajak pulak tgk brg2 baby yg kebetulan die mmg bwk..dan ade dkt kereta die..so, ikut laa dia g kat kereta die dan belek punya belek..akhirnyaa terbeli jugalahh 2 benda ni....

Teng teng teng....

2 helai legging yang comelll


dan jugaa..

pampers pakai semula..tahla ape name betul bnde ni..hehee..tp comell jugak laa..


opssss..aaa ni saye terbeli brg2 ni bukan utk saye yg pakai pulak..hahaaa...ni sumeee mesti laaaa untuk si comell ni...

sape lagi kalau bukan....

Aileen Arianna ni..aa kawaiiinyeee dieee..


Aileen ni my sis's daughter..soooo comelll..aaa..rindunyeee nk jumpee Aileeen ni..Mommy die ckp kan..beberapa hari yang baru ni..Aileen ni dh pandai geleng2 kepala kalau die xnak sumthing tu..hahaaa...pandainyeee aileeen...dan gigi 2 batang kt bawah tu pun dah besar cket dh..aritu nmpk kecik jee..dh semakin membesar dah aileen ni..aa rinduu sgt kat aileen~

xsaba nk jumpe..nk bg gift ni jugak nnt.. :)