Friday, January 14, 2011

Aktiviti makan2 girls warga fukui :)

Hari ni org umah sebelah nk buat makan2 dgn girls warga fukui ni..ekceli ni dh 2nd time dah.tp yg 1st time aritu x join la sbb baru je sampai bumi japong time tuu.penat kot.perjalanan jauh dari osaka nun.

Kali ni dpt la join..ok gk sbb aku pun x jumpe lagi sume girls fukui ni since dtg cni sbulan yg lalu tuh..haaa skemanyeee ayat kan..hak2..layann..td pun bukan sume dtg..lagi 2 org xdtg..ade hal kot..campur tuan rumah, ber-7 sumenyee..eh btul ke kiraan aku ni..btul kott kan..haha..

Rumah sebelah ni, ckp je sebelah..tp xdela sebelah pintu..blok sebelah..tp dekat je, sbb msg2 rumah ktrg bwh skali kan..ni pn 1st time rumah die.tuan rumah,name die dee.baru dtg dr mesia gk.mcm aku laa..tp die dtg awal cket..awal 2minggu kot..mude setahun.kire aku n hubby ni plg tue la kott antare sume..aaaa..tp xrase tue pun..hak2..(nk perasan mude boleee x..hehe)

Best gak aaa jumpe ramai2 kan..sambil makan2 borak2..beramah mesra kate orang..sume pun frenly2 je..last yr ade gk jumpe mse dtg jln2 cni..tp xbrape sembang sgt..aku kan pemalu..hehhh pemalu laa sangat kan..oo cite psl mkn,mcm2 gak aa mkn..1st time mkn pizza since dtg fukui ni..mcm senang je nk buat..huhuu..sbb smpt tgk tuan rumah buat td..tp skang xde oven lagi..nnt2 dh ade boleh la try buat kot kan..huhu..bileee tah tuu..

Lame gak aa tadi..kul 3pm smp 630pm cmtu kott..kalau dh jumpe rmai2,mmg xsedar mse berlalu..aa umah sebelah besar gileee kot..kalau nk banding dgn umh kitorang laaa..syiok2..kalau nk bt mkn2 kt umh ktrg ssh cket la kot..sempitt..xmuat aa ramai2..roboh nnt umah..hak2..adehh alasan2..

Sempat bergambar siket aa tadi..tgk gmbar ni terase diri dh gemokkk gileee kott..adehh..ke diorg ni kecik2 sgt..kne diett aaa lepas nih..dah aa x bersukan kot..sob2..



Lagi 3 org xmasok gambar..dari kiri,aku-jihan-huda-ckyn..aa esok besdey ckyn rupenyee..otanjoubi omedetou ye..sweet 24! betul kan..kalau xsilap aa.heee :) So tggu la next aktiviti mkn2 pulak..heeee :)

Jya!

No comments: