Saturday, June 11, 2011

BBQ @ Dinasour Park, Katsuyama Part 2~

Salam

Okey sambungan BBQ hari tu..saja nak tempek gambar je..heeee :D
Lepas dah kemas2 semua, ambik kesempatan untuk bergambar dengan hubby dan juga bergambar beramai2 :) Lagi pun dekat tepi tempat kitorang BBQ tu ada taman dinasour..so cantik gakla bergambar...heee :D

Jom layan gambar^^










Thanks for reading.
Jya!

15 comments:

senyumSOYA said...

huhuhu..ni dgn student jepun gak ek?
waa...bestnya dapat jalan2~

Rozuan Ismail said...

semua tu student yg duk kat fukui ke?syoknya gathering bersama.

cheqwa said...

besnya...nice pic.nak sikit BBQ tu..hehehe

rara pinkmafia said...

tibetibe rasa lapa.heee.nice piccy.

mas saari said...

bestnya!
bilalah dpn pi jepun ni..

JHaZKiTaRo said...

bestnye tgk gambar2... anyway, salam kenal.. rajin2, jemput singgah blog AKU SEBUTIR PASIR hamba kalau berminat nak baca my travelling experiences ke 46 buah negara.. :)

adib syazwan said...

apsl jepun nampak cantik ek?konpius konpius..@_@

Zura said...

sakan bergambar

nur easy said...

its summer time.. comelnya ryno..;)

YAYA AZURA said...

hampir semua gambar ade peace sign tp suka la tengok gambar ..hihi ..gambar last tu tejongol kepala dinaosur..hihi

azrijohan said...

tak takut ke ade dinosaur tu? hehehe

azrijohan said...

lawa lahh gmbar...edit ke? x kan...ni mst DSLR mahal:D

prinCe arCher said...

jinak ank dino...siap boleh duduk2...heee=p

Mira Zali said...

lepas makan bergambar. muka sume ceria sbb perut dh kenyang. haha. ^_^

アヌム ちゃん said...

senyum soya: aah student jepun dekat fukui ni..

wan: aah..sekali sekala :)

cheqwa: abis dah.hihi

rara: heee.tenkiu..

mas saari: insy nnt2 smp la tu :)

jhaz: insy :)

adib: dalam gambar apa pun nmpk cantik.heee :)

zura: hee :)

k.ez: heee..tp semakin panas la pulak kan.huhu

yaya: hah..suka sgt buat peace..hihi

azri: tak pun hihi..aa edit gak sikit2 :D

prince: aa mmg jinak..haha

mira: betul tu..haha