Friday, June 10, 2011

BBQ @ Dinasour Park, Katsuyama~

Salam..

Ni cerita weekend yang lepas sebenarnya..haha..aku baru nak hapdet..heee~BBQ ni di anjurkan oleh 4nensei @ student tahun akhir dekat fukui daigaku ni..sempena naik tahun akhir la kiranya.

Ni memang dugaan la buat aku..sebabnya makanan selain BBQ macam2 gakla ada kan..nasik hujan panas la..agar2..tapi tak tekad tak makan semua tu..diet kan..haha..aku makan ayam BBQ je..heee..tapi banyak gakla..hahaha..tapi takpelaa bukan karbohidrat okeh..

Okla..cakap banyak pun malas..tengok gambar je la..heeee :D

Sebelum masuk entrance dah boleh tengok replika dinasour dekat tepi jalan..

Ada museum dinasour dekat tempat bulat tu..dekat area sini pun banyak sawah gak..huhu

Lepas dah jumpa tempat BBQ, mula hidupkan api..

Start BBQ..nyummy~

Semua buat2 rajin disitu..nak cop ayam cepat..haha

Yeay dah nak masak..

Ni group meja lagi satu..

Okey geng meja disini pun dah boleh makan..oishikatta..

peace ye!

Lepas dah kenyang, ada ucapan sikit dari pengerusi..

Apa la yang dicakapkan tu ye..heee

Haruslah bergambar jugak..dengan jihan chan~

Selesai semuanya..haruslah berkemas jugak..sampah2 semua kena bawak balik okehh..

Memang seronok ber-BBQ nih..huhu~

Thanks for reading.
Jya!

18 comments:

Amirah Adnan said...

waa.. lame dah x bbq!

Amanie Ashraff said...

uuuu ayamm. ayam bbq lg sedap dr ayam goreng :)

wahida idris said...

lapoo la pulak tgok makanan ni. ;p

adib syazwan said...

uuu...besnye ber BBQ..huhu...mase tu nak makan sume mende kalau boleh an..tapi..xlarat..hahaha!

Farhana Basri said...

nasib baik diet x rosak. hehe.

Nini Hartini said...

Ahhh seronoknya kak anum. mcm hari2 ke sana-kesini. ada je aktiviti. suami tini busy punya orang, so tini pn byknya memerap kt rumah. huhu

NARDtheNERD said...

i suke BBQ jugakss...
hehe..
:)

CikHaniBhulat said...

sedap2.....hurm, besarnyew dinasour =]

GaRy™ said...

alamak...macam sedap la wings tuh.... mintak sket boleh?...hehehe..

KABAKOGA said...

haduhai...lemoh betoi nengok BBQ cenggitu...slurrrpp..

azrijohan said...

nyum nyum

MiSz fiFiEyQa said...

Comel plak din0saur tu!BBQ memang best..

Mira Zali said...

wah. makan2 ! ^_^

nur easy said...

mmg seronok layan bbq cam nih kan.. puas;)

Kuronofu91 said...

huuiii...best nyer...makan sodap2 dekat tempat yg aman gitu...best....

Liyana Aziz said...

huish!! teringin nak pergi jepun sekarang ni sebab baca blog akak.. bhahahahhah...

erm, jarang la berbbq.. huuuuu.. best dapat bbq reramai ek?

Hanis MY said...

i likeeee bbq... cantiknya baju anum!

アヌム ちゃん said...

mira: boleh la plan nnt..heee

amanie: betul tuu..

wahida: heee :)

adib: betul jugak..haha

farhana: heee :D

tinie: tak hari2 gak..hujung minggu je..ari biase dok rumah je..huhu

nard: heeee

cikhani: aah besar kan..

gary: dah habis.hihi

kabakoga: hee

azri: nyummy

fifie: haha ade ke comel

mira: yeaayy mkn..haha

k.ez: aah puas dan seronok

kuronofu: bestt

liyana: jom2..bbq ramai2 la best..

k.hanis: like tooo..aa tenkiu..baju lama je.heee