Tuesday, June 28, 2011

Makan-makan di Saizeriya @ Mikawa~

Salam.

Sambungan kami ke Mikawa hujung minggu yang baru ni..lepas dah keluar dari g.u outlet, perut pun dah lapar..kami singgah makan di Saizeriya..kedai makan itali..kedai ni memang femes..dekat mana-mana pun ade je rasanya..huhu..

Dah lama terasa nak makan pizza di saizeriya..ni baru dapat..huhu..ok la..tak berhajat nak tulis panjang lebar..nak tempek gambar je sebenarnya..huhu~








Thanks for reading.
Jya!

25 comments:

saiazuan said...

best nye :D~


check out my new header, on #Transformers mood~
http://eleventx.blogspot.com/2011/06/atwr-comic-transformers-dan-blog.html :D

Santri T.P.I.N.I said...

salam ziarah kembali. wah... besnya jd blog pilhan abg ben.. tahniah!!

HaFizaH aYu said...

pizza tu kiut mcm tuan blog ni la..winkwink =)

wahida idris said...

bile la dapat g sana. huuu

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

alamak makan lagik huhuuhu

Noriz said...

wah comel nye pizza...sekali pandang cam roti boom lak...hehehe

::mak incik:: said...

nampak best n sedap.. lapanye.. huhu.. xmahal ek??

normala_ali said...

wah sedapnya.. makankn utk saya skali ye.. heheheh

amna said...

speghati ape yg warna hitam tu?? hehe.. x pernah nampak n rasa..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

hikhik benda itew jer yg HALAL d makan pow...nak kata sedap edak la sgt kan...janji perut kenyang....:D

cheqwa said...

sedapnya makanan kat sini..cheqwa dah la puasa ni akak..grrr :p

Hanis MY said...

yummy! dah lama tak makan saize, akak suka pizza cheese tu owh tetiba je nk makan saize haha apakah?

Nini Hartini said...

cantik tempatnya....sesuai utk dating dgn suami kan. hehehe

Rozuan Ismail said...

memang sedap kan.huhu.nape pizza dia kecik sgt.x kenyanglah.

Misz Ayu said...

saya sampai sekarang sangat suka seorang sahabat sekampung ..


ayooookkk ayat xabes tuu.. hehhe...
glemer nyer blog retiss ni hehehe.. pelbagai makanannn dihidangggnyaaa =(

Umie said...

anum..pizza saize mu ittew meruntun hati akak..lapo terus nie hah..huhu

shafiqabdshukor said...

uish,, nmpk sedap je.. hehehehehe

Amanie Ashraff said...

akak memang suka seksa perut saya kan :|

POPO said...

akak..bestnyer dok jepun...akak engineer ek?

Misz Ayu said...

@Amanie Ashraff : =( kak anum mmg suka seksa perut kitaaa =( huwaaa

sarah mohamad said...

sedaaaaaap!

Hanie_Dew said...

uh! .. i love italian food..nyumnyumnyumnyum )'.'(

Qaseh dalia adelia said...

lawa2 lah gambar sis .. suka tengok , buat kan terliur je tgk makanan tu ..

Mira Zali said...

pasta y hitam tu mesti hubby kak anumnya.. haha.. ^_^

eLena said...

haha..anum, akak ada pengalaman sedih makan kat sini. masa tu akak gi joging dengan jiran akak. konon2 sarapan kat situ lah. kalau anum perasan,ada satu sup tu..akak lupa dah nama dia. tapi masa tu dia tak de tulis tau ada buta niku tu..yang tulis tappuri yasai..akak siap dah tanya waiter tu ada campur daging tak sup tu, confident nye dia kata tak de..confirm tak de.

sekali tu kawan akak la yang order sup tu..tup2..haaa..ada! kecit2 je dia potong..ampeh..sian kawan akak tu..sesia pagi2 dah tertelan buta niku..hakkkkkk...jenuh nak samak..eh, cam ne nak samak tu..hehehe

itu la kenangan akak kat restoran tu. :P