Monday, June 6, 2011

Mikuni Sunset beach \(^0^)//~

Salam

Baru kerkesempatan nak tulis blog..macamla sebok sangat kan..padahal tak buat apa2 pun..hihi..oh ye hari ni aku meneruskan atkins diet untuk hari ke 7..so 7 days more to go!! Tak lupa jugak berpuasa untuk hari ketiga. Alhamdulillah..

Sabtu hari tu..aku dan hubby berjalan2 ke Mikuni sunset beach terletak di area Toujinbo..lebih kurang 35minit dari rumah kami..first jalan dekat area beach..yela sebab dulu sejuk..mana ada orang main air laut kan..ni masa kitorang pergi tu..takla ramai orang..tapi ada la jugak..cuaca sekarang ni dah 26 celcius..takla sejuk mana dah..tapi orang yang mandi manda belum ada lagi la..tunggu natsu @ summer nanti baru ada..

Best jugak jalan2 tepi pantai..aku pun memang suka pantai..cantik dan tenang..heee..tapi tak berapa nampak sunset pun sebab kena tutup dek awan..huhu..ape pun sankyuu hubby changg bawak saya ke sanee~ heee

So jom tengok gambar pulak..dah lama tak post gambar kan..

Mikuni sunset beach

Nak rasa air sejuk ke tak..hehe

Hubby chang..

Malam2 selalu ada orang buat unggun api dekat sini..

Gara2 nak main2 air lepastu terbasah kasut and socks..isk2..

Orang jepun berdeting..hehe..sweet je..

Harry potter..haha

Aku dan peace.heheh..

Sekali sekala berjalan2 di hari minggu kan..heeee~ Nanti2 boleh la datang lagi...

Thanks for reading.
Jya!

p/s: oh ye..kalau korang perasan..dekat sidebar aku tu..aku dah buat satu lagi blog khas utuk segment and giveaway..bersemangat aku nak join macam2 GA..haha..kalau korang boring2 taktau buat apa..jom join jugak GA2 tu..boleh klik di SINI k..heee..tenkiuu :)

25 comments:

Liyana Zahim said...

Cntik! Hehehehe.. Org lam gambo santeq jugek.. Auwww!

Eyrique Ettiqazz said...

rasanya cantik g pantai msia...tp sbb anum pandai tgkp gmbr,cantik jadinya....

Misz Ayu said...

manade gemukknyerrrr.. =p comot ah stokin berpasirr

アヌム ちゃん said...

liyana: tenkiuu..awww..heee

EE: aah la of kos la pantai mesia lagi cantik..huhu..btw, tenkiu :)

yuyuk: gemoklaaa..tengok betul2..hehe..aah kan sangat comot kan stokin basah dan berpasir..huhu

Kuasai minda said...

Pemandangan yang cantik...

RedVixen said...

sejibik cam dalam ceta jepun! :D

Nini Hartini said...

kak anum cantik...gambar pun cantik. suke sgt gambar kasut tu...

tengok pasir dia mcm tak best je. pasir kt pantai malaysia lg best kot.

k a k L a m p said...

tuko layour erk hehehe ptt nmpk lain.. ade certain pics x leh tgk la gambo nyer

アヌム ちゃん said...

kuasai minda: tenkiu..

redvixen: dah nama pun dkt jepun..hehe

tini: tenkiuu :) aa ye kot..hik2

kak lamp: eh takde tukar pn..tak boleh tgk ke pic..mm pelik gk ni..huhu

miss lady said...

cantiknya.. teringin nak pegi jepun, korea.. tapi thailand pun tak lepas lagi. hihi

Rozuan Ismail said...

pergh.tak takut tsunami ke g pantai.kalau wan tak beranilah nak pergi.hoho

kueh bakar said...

pokok rhu takdok?

rhu dan pantai takdapt dipisahkan...

Mamachia said...

jln2 pantai sempat juga tengok orang deting..heheh

dekat ngan tsunami tu ka?..

アヌム ちゃん said...

miss lady: aa akak pn tak pergi lg thailand..heee

wan: aa insy takde tu..takyah takut..hee

kueh bakar: aa mmg takdok..hehe

mamachia: aah ade jugak..org deting smbil tengok laut..romantikus..hik2..aa sini jauh dgn tempat tsunami tu..

Amanie Ashraff said...

Uuu romantik dating nak tengok sunset tapi sayang la sunset kena lindung pulak kan :)

Liyana said...

wahhh.... pantai adalah tempat terbaik untuk ketenangan ketika tension atau untuk lepak2.. kene hari2 dtg sane baru boleh tgk sunset cantik.. then take a picture.. :)

アヌム ちゃん said...

amanie: tu la..sob2..

liyana: nak datang hari2 susah gak..bukan belakang rumah..hihi :D

aeda said...

cantiknya....

adarnadzmie said...

cantiknya pantai jipun...

アヌム ちゃん said...

aeda: tenkiu

adar: tenkiu..

Mira Zali said...

rasa aman je tgox pntai tuh.. ^_^

Hanis MY said...

weeee i like umi!

アヌム ちゃん said...

mira: betul tu..

k.hanis: suke jugak :)

salwaismail said...

cantiknya!
:)

アヌム ちゃん said...

thanks..