Saturday, June 18, 2011

Off to Niigata~


Salam.

Pagi ni aku, hubby and team bola dari fukui akan bergerak menuju ke Niigata..dah siap2 dah pun ni..tengah tunggu di ambil je nih..heee..ingatkan hari tu tak dapat pergi sebab hubby baito weekend..last2 tak jadi baito..so pergi jugak la ke Niigata ni..yeayy..mood seronok nak berjalan jauh ni..heee

Aku cek2 dekat google map..perjalanan lebih kurang 5jam 30minit dari fukui ke niigata..jauh gak niigata ni..huhu..nak pergi sana sebab ada perlawanan bola..hokuriku taikai..kali ni buat dekat niigata..aku pun actually first time nak pergi sana ni..heee..kitorang pergi balik hari je ni..maybe malam karang baru sampai fukui..

Doakan perjalanan pergi dan balik kami selamat..dan kalau ada rezeki, kemenangan berpihaklah kepada kami..ecehh..hehee..fukui kira team paling jauh dari niigata la kiranya ni..hujung dengan hujung..huhu..

Okla..tu je..thanks for reading.
Jya!

p/s: sori ehh tak sempat lagi nak terjah-menerjah blog..tunggu balik nanti k :)

22 comments:

adib syazwan said...

insyaAllah selamat pergi dan balik..=)

Arif Aiman said...

wahhh.. selamat menonton bola~ 5jam tuh =='' lenguh hubby kak cik kn..

Met bUjang said...

Amin !

jumpa sana k hehe

z a z a said...

teringin sgt nk study kt jepon. insyaallah, degree nanti.

saiazuan said...

waa best nye

delarocha said...

jauh tu..tapi berbaloi la sebab menang.. huhu

ZIPPO MILLER said...

Selamat sampai ke destinasi...dan Go football hahha...nak tag ni..leh tak..

Zippo dengan ini mengundang anda untuk join sagmen zippo kalau sudi join le heheh..

Meh la join...Untuk Kite kite aje...Kamilah geng geng geng Bas Blogger hahah
http://zippomiller.blogspot.com/2011/06/buletin-story-on-sagmen-blog-walking.html

blog-tips-kurus said...

beliau jadi penjaga gol ke? ahakss!!
semoga sentiasa dilindungiNYA.. :)

Mira Zali said...

semoga akak anum n hubbynya pulang dengan selamat.. ^_^

nur easy said...

all the best to the team..& selamat jalan2 ;)

Misz Ayu said...

bole tahan jauh gak tu, mcam shah alam nk p penang lebih kurang haha..

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

Semoge menang...yeayyyyy!!!

mas saari said...

semoga beroleh kemenangan! yeahhh

Rozuan Ismail said...

erk.jauhnya nak g main bola,biar menang,baru berbaloi

Hanis MY said...

have fun k dearie..bestnya leh jumpa syaima! kim salam kat dia k...

d_LA said...

wahhh..ada match bola ke?bestnye,dla suka tgk sukan ni..nt balik cite ye..smoga slmt smpai dan slmt pulang^^

Nashays said...

gegehnya nak rempuh jalan jauh2 ye..semoga beroleh kemenangan..

NARDtheNERD said...

camne?
menang tak sis?..
:)

aizamia3 said...

perjalanan yang jauh.. moga selamat pergi dan balik..

jaya jr said...

haha..gambate kundasai..maen bola itu best.

zmah said...

Jangan lupa publish gambar Niigata tu...

アヌム ちゃん said...

adib: tenkiu..

arif: tenkiu..takpe pergi org lain drive..blk je hubby drive.hee

met: eh knape x jmpe smlm..heee

zaza: insy..try mntk sini k..

saiazuan: best..

delarocha: hee..menang2..hihi

zippo: tenkiu..insy nnt join k..

blog tips kurus: aa tak2..tapi hubby main la..hihi..tenkiu..

mira: tenkiu..

k.ez: tenkiu..

yuyuk: aa jauh gak la yuyuk..

mya: tenkiuuu

mas: yeahh..heeee

wan: alhamdulillah menang.heee

k.hanis: aaa best2 jmpe dia..alamak taksmpt kim salam..baru baca komen efter dh smp rumah.heee

d_la: tenkiu..insy nnt akk buat entri psl game tu k..

nashays: tulaa gigih2..jauh.tenkiuu..hee

nard: menang no 2..heee

aizamia: tenkiu..

jaya: best2.heee..arigatou

zmah: insy nnt sy publish k :)