Friday, June 10, 2011

Takyuu @ pingpong with Mitoki chan :)

Salam.

Hari ni nak sambung entri bergambar haku..heee..lambat betul baru dapat hapdet kan..ni cerita lepas balik jalan2 dari pantai tu..sabtu lepas sebenarnye..heheh :P Lepas habis jalan2 dekat antai..hubby ajak pergi rumah syaco @ bos tempat die part time..sebab nak bagi omiyage @ souvenir masa hubby pergi interview dekat Tokyo hari tu..

Sampai2 je dekat rumah syaco..tak masuk pun la..dekat luar je..syaco dengan anak dia 3 orang (momiji chan,haruki chan dan mitoki chan) keluar sekali..wife dia pun ada..lepas dah bagi omiyage..syaco ajak pergi main takyuu pulak dekat ada satu tempat main area rumah dia dekat Harue tu.dekat je..Momiji dengan haruki berlari je pergi situ..syaco dengan mitoki je naik kereta dengan kitorang..

Sampai sana apa lagi main takyuu laa..satu meja je..syaco main dengan hubby..lepas tu hubbby main dengan momiji..aku main dengan hubby..haruki tak nak main..leas tu mitoki yang kecik lak nak main..mula2 main dengan hubby lepas tu main dengan aku pulak..haha..lepas tu ada kawan syco dengan anak dia lak datang..depa main dengan syaco..

Dekat tempat tu..ada jugak macam game budak2 ni..tah game tembak2 ke..kereta ke..cedok gula2 ke..macam game center tu la..tapi budak2 ni tengok je..pusing sana sini..tak main pun..baak depa tak bagi duit kot..haha..lepas tu haruki dengan momiji balik awal rumah..sebab nak tengok cerita apa tah dekat tv..tinggalla mitoki je dengan syaco..

Masa tu baru banyak2 amik gambar..last2nya gambar dengan mitoki je ada..tu tajuk entri jadi macam tu tu..heee..so jom layan jela gambar dengan mitoki chan comel nih~~dia ni umur baru 7 tahun..huhu

Hubby and mitoki chan~

Aku punya turn pulak..setakat main2 je pun ni..haha

Peace..orang dekat jepun ni memang suka buat peace..aku pun dah kena viirus gak.haha

Dia tengok ke lain pulak..huhu

Mitoki ni tengok gambar dekat kemera..ada gambar kasut aku n hubby masa gi pantai tu..so dia pun nak gak ambik gambar kasut sama2..heee

yon(4)-ichi(1)..gigih je kira..time ni syaco tengah main dengan kawan dia..

Yeah..peace lagi..comel..heee

Sebelum aku ambik gambar dia yang ni..dia sebok suh aku duduk sana sini..dia nak ambikkan gambar aku..guna dslr lak tu..risau je sebab lens berat kan..lepas tu gambar konfem2 la semua goyang..haha..

With Pooh..

Suka betul dia patung2 ni..nak gambar nampak semua pulak..huhu

Aku la nih ambik siap ternampak shimbun@ s/khabar, zasshi@ majalah tepi tu..tak pandai bajet betull..lepas tu malas nak crop kan..gomen nee hubby chang..hihi

Me and Mitoki chan..last pic before balik..

Haaaa..ter-over banyak pulak gambar kan...sekali sekala kan..tu pun dah habis pilih dah tu..hihi :D

Thanks for reading.
Jya!

21 comments:

hudaa.udey said...

wah ! bestnye dduk tempat orang..
jmpe budak jepun.. huhu :)

Amirah Adnan said...

kiut miut.. beh nye kakkkkkkkkkk!

cheqwa said...

rindunya nak main pingpong..dah lama xmaen.huhu..comel la budak tuh! ;D

amna said...

seronoknya kalian.. :)
comel si cilik tu ^^

Mira Zali said...

bdk kecik tu kaki gambar jugak leh.. hehehe. ^_^

Zura said...

ooo..org jepun suke buat peace erk..hehe..br th,...

adib syazwan said...

Mitoki chan?die pandai cakap melayu tak?hohohoho..=P

CikPuan Fara said...

terima kasih sudi singgah blog saya..

bestnya dok kat sana. bilalar saya dpt pergi sana :) btw, boleh saya tau apa makna tulisan jepun yang awk komen kat blog saya?.. ;)

Penjejak Mimpi said...

Sape Mitoki ni? comel la die.. :)

Amanie Ashraff said...

bestnya dapat ambil gambar dgn budak jepun. hehe kat sana mmg trend kan amik gmbr mesti nak peace. lebih kurang macam korea jugak kan :)

Rozuan Ismail said...

wah!baiknya ngan bos.comel mitoki chan tuh

emma said...

comel2 pics tue.. n_n..

feel free to join my giveaway...anda ditag..tq...n_n..

ierah_myra said...

salam..maaf hr tu akak ada mintak email n awak letak kat chat box.. tp hr ni bukak chat box x kuar. mungkin sbb internet kat sini lembap. bleh x awak email kat akak.. email akak :mahirahjahari@gmail.com
akak nak tanye pasal jepun..
thanks. sorry nyusahkan awak..

Jaa said...

bestnyer dok jepun....nk folow ni tp folower x kuar ler... teringin nk p sana...huhu..apa kan daya...belum rezeki lagi...

kena belajar bahasa jepun dulu kot...heheh

shafiqabdshukor said...

sape terer men pingpong tu agaknye..
heheheheheh....
comel la adik tu...

アヌム ちゃん said...

hudaa: best2..budak ni comel.hee

mira: kiuttt..heee

cheqwa: g la main bila2..aah comel kan..

amna: seronok :)

mira: haha..kena paksa bergambar..ekeke

zura: aah mmg suka buat peace.heee

adib: of kos la taktau..huhu

cik puan fara: same2 :) aa tu nama saya kot..insy one day boleh dtg sini~

penjejak mimpi: aa anak bos hubby..

amanie: aah macam trend la jugak..hee

wan: kne la berbaik2..aah comel kan..

emma: tenkiu..insy k..

myra: oo yeke..ok2.. :)

jaa: aah widget foolower merajuk hari ni..huuu..xpe ade rezki nnt dtg cni k..

shafiq: aa of kos org besar haha..aah comel.hee

Arif Aiman said...

cumey pulak budak tuh >.<

アヌム ちゃん said...

aah kan..huhu

♥nitnot abc said...

comel nye ! sis pun sepet mcm ank jepun tuhh . hee . btw , suke pict yg kaki tuhh . kiuttt ! ^^

アヌム ちゃん said...

takleh lawan mata sepet anak jepun tuh..huhu..btw, tenkiu ye :)

adib syazwan said...

hahahaha!xjar ke die cakap melayu?hehehehe