Thursday, June 9, 2011

Test application Iphone @ Mikuni Sunset Beach~

Salam.

Ingatkan nak tutup cerita dah pasal pergi pantai ni..tiba2 teringat pulak..masa pergi pantai tu..saja nak test ambik gambar guna application @ app dekat iphone..nama app tu SUPERPOPCOM..best jugak guna app ni sebab gambar yang kita ambik tu kan..bila kita save, dah siap2 edit..ada banyak pilihan..boleh pilih yang mana kita suka..

Before tu entri pasal pergi beach ni boleh tengok jugak dekat sini dan sini..

Hasil gambar guna app iphone ni boleh tengok dekat gambar bawah ni..kalau rasa best..boleh la download app tu lepas ni..heee~ gambar dekat bawah ni aku memang tak edit apa pun..just buat collage je..nak jimat ruanglah kononye..tapi banyak gambar hubby je sebab aku yang ambik guna iphone ni..hubby ambik gambar guna kemera..heee :D






So amacam..tertarik tak dengan application ni..kalau suka..g download cepat2..hihi :D

Thanks for reading.
Jya!

p/s: hari ni aku masuk banyak gila contest/giveaway kot..kalau korang nak join or nak tengok the latest contest/giveaway..klik dekat sini k..blog contest/giveaway aku..heee~ tenkiu :D

25 comments:

hudaa.udey said...

wahh bestnye dapat tengok sunset... i like.. :)

Eyrique Ettiqazz said...

nak donlod cmne..i'm not iphone user.....just cikai chokia hp..hahahahahahhaha....

wawa_addien said...

As salam ;)
wawa follow n tukar link k..

cayob said...

waaa cantik gambar tu...guna nikon ke......

Terima kasih kerna singgah di blog sya yang tak seberapa tu

KUREKURE COMEL said...

smart...cantik la semua pic ni...nak test la....hehehe...

cheqwa said...

subhanAllah,indahnya ciptaan Allah.seriusly,gambar suma lawa2.nice pic! :D

GaRy™ said...

alamak~..gary x der iphone... hukhuk..

~FaatiNNasreeN~ said...

cun gak gmbr dr iphone..ni iphone os3 ker os4??

Rozuan Ismail said...

wah.smart gak guna i phone

jaya jr said...

haha,full of pics here..nice laa sis..

Amirah Adnan said...

owoh.. gune enset cap amende je ni kak oit.. hehe..xleh nak donlod ;p

adib syazwan said...

wah!bapak besnye..dslr ade..iphone pon ade..bile la nak ade sume2 tu..teringin betul la..huhuhuu...

Pak Syahot said...

Semart seyhh....tp utk i phone je ke???sony x boleh ka???

ciksukasuki said...

sooooooooo nice...gambor cantik2 belaka..hehe..tp lom mampu pakai iphone

azrijohan said...

ajar lah sikit...
mcm best jekk

azrijohan said...

ad free dl tak?

saharinasaharudin said...

wahhh,pegi pantai.seronoknyee :)

aizamia3 said...

bestnya.. 3 hari 2 mlm ni habislah.. jangan sunburn sudah..

yatie chomeyl said...

lawa gak ek, nk donlod gak la apps ni

nur easy said...

cam best je app ni? xyah edit, gambar trus kuar cam tu ya..

munirah said...

siyes lawa... application ni boleh download x kat android market?

Hanis MY said...

bestnyaaa lawaaaa... tapi akak bukan pengguna iphone huhu sadisnyaaa

Liyana Aziz said...

kita x de iphone.. dslr pun x de.. hekhekhekhek...

sangat cantik ok gambar2 tu.. =)

アヌム ちゃん said...

hudaa: like jugak :)

EE: alaaa..huhu..

wawa: tenkiu :)

cayob: aa guna iphone je..huhu..same2 :)

kure2 comel: test la nnt.heee

cheqwa: tenkiu

gary: xpe2 tunggu ade iphone nnt.hihi

wan: kan2..hihi

jaya jr: heeee :)

mira: alaa cik nurse bli satu k.hee

adib: insy one day nanti k..

pak syahot: sony? ala xtau lak.heee

ciksukasuki: tenkiu..xpe2 insy one day nnt k..

azrijohan: aaa download je app ni..amik gambar cm biase je..heee..free download je..

rin: seronok..hihi

aizamia: erk..tak cukup panas lg nak sunburn.heee

k.yatie: donlod la..heee

k.ez: aah betul2..huhu

munirah: tenkiu..tp dkt android xtau la..huhu

k.hanis: aa bli iphone satu k.hanis..heee

liyana: ala xpenting pn ade..heee..btw tenkiu :)

Nini Hartini said...

tp nmpk mcm editnya terang sgt kot warnanya... gambar2 biasa lebih cantik di mata tini...