Saturday, July 2, 2011

Bermain hanabi @ bunga api (pre-raya)~

Salam.

Selalu kalau dekat mesia, orang main bunga api masa bulan puasa dekat2 nak raya kan..tapi kalau dekat jepun ni..hanabi ni popular masa time natsu @ summer macam ni..yela sebab masa natsu ni la orang boleh duduk lepak2 dekat luar kan..kalau musim yang lain2..sejuk..takde orang nak lepak dekat luar..


Love, S and Z terbalik..


Takde keje budak2 ni..dah macam parti haaa..haha

Aaa..memang best..hope akan ada main hanabi beramai2 lagi nanti..huhu~

Thanks for reading.
Jya!

34 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

wah meriah ada ramai tomodachi gini...lepas ni gi tgk hanabi pakai yukata plak mesti kawaii :))

CintaZulaikha said...

mmg sgt suka main bunga api...i likee~~

saharinasaharudin said...

wahhh,bestnyee.rin ska gmbr yg ke-4 tu :)

cik aisha said...

bestnye....nak main gak...

azrijohan said...

best nya..macam raya

orang jepun xde join sekaki ke?

cheqwa said...

serius bes!cantik plak tu bila nmpk chyanya...xsabar nak maen bunga api bulan posa nnti ;D

mas saari said...

wah..seronoknya, meriah sangat!

wahida idris said...

wahhh! cantik nye :)

Mohd Fauzi said...

lawa la plak bunga api... bulih buat tulisan... suka gambor 3,4,7 tuh...

M a W a D D a H said...

bestnya main bunga api..lame xmain...huhu...comel gmbr2 kt atas...:)

visitme@FaTiN cOrNeR said...

wa..bestnya..rasa mcm nk raya plak..

Jer ... said...

wahhhh . sangat best ... :D

Farhana Basri said...

wahh, syoknya. lame la pulak x main bunga api an. kena tunggu ujung2 bulan puasa la macam ni. hehe..

widad said...

best nyer...;)

HaFizaH aYu said...

nk main hanabi b4 puasa apatah lg raya kt mesia kang owg ckp sewel plak...xpe2 tgok akak main pon bolehhhh la.

KRL kaprileader said...

smart la lightstream!

Misz Ayu said...

nak bungaaaaa apiiiiiii

Arif Aiman said...

=='' lama xmain benda ni..

Syazwana Mohd Zulkifeli said...

comel pics nie..xsabar nak raye,nk men gak:)

dak eina said...

wah bestnya...

ABU said...

wah lawa la...

Liyana Zahim said...

Cntiknyaaa!!!!!!!

jaya jr said...

woohooo..best2..memang da aim nak shoot camni bile masuk bulan puase ni..kui3

Nini Hartini said...

cantiknyaaaaa :))))

lama dah tini x main bunga api.

Heart In A Cage
.

AI said...

- bebaik terbakar jari...huhu

RedVixen said...

bestnyee.... nak joiinnn!!!

PUTERI NATASSIA said...

wahh bestnyer . :)

alif haris said...

happenignye .. hehe
ni dah mcm bkn pre raya je ..haha

adib syazwan said...

bunga api!xlame dah nak raye =_*

aizamia3 said...

bestnye.. tak sabar nak tunggu raya.. hikhikhik..

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

wahhh beshneyr cantik sgt2...

Zura said...

blm raya lg..

d_LA said...

meriahnyaaaaaa....x sbr nak men bunga api nt ry ni..hehe..sabo jelah

Hanis MY said...

e kenapa cantik sgt gambar hanabi ni! pengsan!