Sunday, July 3, 2011

BR @ Apita~

Salam.

Gomen neeeee~ asyik2 BR je kan..sejak akhir2 ni dah gila BR..haha..sebab sedappp..lagi2 la time panas ni kan..so, tak melepaskan peluang masa ke Apita semalam..erk..hubby yang nak makan..aku tumpang sekaki je..kali ni romantik sikit..beli satu je..share jee~heeeee :D

I love BR!

Saja letak gambar eskem BR banyak2..heheee~

Satu pic je cukup la kan..hihi~ Kasi padat dalam 1 gambar..heeeee~

Thanks for reading.
Jya!

30 comments:

Ahmad Haziq Azlan said...

tak pernah pegi mana² BR pon...
mahal kan...
aispong juga yang murah...

senyumSOYA said...

huhuhu..sedapnya..makan time panas2 ni~ adei.. nak!!! (^^!

Zyash said...

holla...selam perkenalan...

Syaima' said...

i pon salu beli satu je tak akan habis makan satu sorg.hehe

Met bUjang said...

br br br.. bilaa laa nak jadi mangsa saya ?? haha

Arif Aiman said...

haziq.. sma la kita.. tak pnh singgah mna2 BR pun lg ==''

SitiNurIzzati said...

akak..bole tak 2liskan balek link nak bg gamba cntik kat belog..sye da lupela.hehe

Farhana Basri said...

syok makan aiskrim time panas.. :)

visitme@FaTiN cOrNeR said...

perghh..sedapnya..kecur liur nie..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

ai baru makan tadik...ader promotion lagik khen...yummy makan waktu natsu nie eeee

Amanie Ashraff said...

perghh sedap! hehe cukup ke makan share tu ?

Kuazue Mohamad said...

br tu amenda.. hihihi.. anyway.. beh nyer kalau dapat share.. tapi cik azue nie duk kong kang tak reti 2 nak baik g.. hypersensitive sungguh tekak n saluran upper respiratory nie...

Rozuan Ismail said...

kah2.sate lagi sedap.huhu

ciEk NiENa said...

nyum nyum, teringin nak makan BR.. huhu.. xpenah try lagi.. huhu..

Kuronofu91 said...

comel je ais krim tu...nyum3

adib syazwan said...

wah!BR again!i LIKE!

SweetLikeWhat said...

BR memang sedap.. ;D

nur easy said...

sama cup nya.. isi lain2.. hehehe best

shameel Iskandar said...

sodap sungguh. best mkn tym tgh hari ni

Just Call Me Bitt said...

yunk...itu pon dah cukup terliur hokeh ;) hehehe

aizamia3 said...

dulu cukup suka dengan BR ni sebab dapat free, maklumler keje sebelah dia je.. hikhikhik.. sekarang mungkin tidak.. mahai.. kalau ada yg nak belanja lagi sanggup kuredah jalan jem di KL ni.. hikhikhik..

AnAk dEneSor said...

sweet..sharing is sexy..hahah

Hanis MY said...

weee BR! nak jugakkkkk, yum yum

AI said...

- cukup ke kongsi2...hehe

Zura said...

perasa coklat ngan ape tue..

d_LA said...

cedapnyeeeeee..ouh tidakkkkk

msredcheesecake said...

cik anum,
ekem pulak...tadi kek...hheee...lapar...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

eemmm...syedanya aiskerim dia....

salam kenal dari kakD...

shafiqabdshukor said...

adeh.
dh lame x makan aiskrim ni...
hehehehe

cheqwa said...

besnya makan BR.cheqwa xpenah beli,sekadar menumpang yg org pnya jek...haha