Monday, July 25, 2011

Fuusha @ windmill @ kincir angin~

Salam.

Lepas ke kitagatako sabtu haritu, pusing2 area situ nak cari tempat paling dekat nak tengok fuusha ni..aa aku ni sangat teruja tengok fuusha ni..suka sangat tengok..sebab cantik kan..lagi pun bukan ada dekat area rumah pun..heee

So, haritu pusing2 cari jalan dari kitagatako tu..sampai la ke area awara..jumpa la jugak akhirnya tempat diorang letak fuusha ni..sangat cantik..first time dapat tengok dekat2..besar and tinggi gilaa.hee.suka2.tenkiu2 hubby sebab bawak saya..so, of kos la tak melepaskan peluang nak ambik gambar fusha tu..heee :)

Nak tengok gambar? jom2..heeee (^___^)//~







Gambar ni je dekat area kitagatako..yang lain tu dekat awara..tu sebab tak berapa nak biru awan dia..huhu~


24 comments:

wahida idris said...

bestnya pi jalan jalan.

haslinda said...

wah...cantiknyee permandangan... aiyooo, jeles la. nak gi jugak, nak jugak... hehe :)

Najlaa 'Aqilah said...

saya pun paling suka gambar yang first tuuuu. aiyaaaa. why so cute? :)

Amirah Adnan said...

akak comey! lawa awan dyeeeee!

cheqwa said...

akak,thanks sbb bg reply komen saya nak instal menda tuh ^_^

jeBateja said...

kawe suka gambar keta BIRU tu jerk.....ahakz...

Apsal hang bergambar semua ada huruf V di tangan....buat le G plak.....ahakz

Miss A said...

untunglahhh duduk kt jepung :)

eLena said...

anum..suke bebonor ye ngambik shashin sambil peace..hehe..kawaii jee..

Zharif Azis said...

kat blog nie banyak tol gamba cantek2 . rasa teringin plak peg . tp x tau la dpat peg k x . huhu

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

kat sini jauh nak tgk fuusha jenis nie

lidey lim said...

bestnya...

rosmina samin said...

So jeles... nak sangat gi Japan, sungguh!!! ;)

Liyana said...

Alahai..cantek2nya environment kat sane.. :)

LuN@_aiDi said...

banyaknyer kincir angin^___^

** suke bace tulisan blog anum cmneh.. pink^^ rse kiutkiut jer..

Waniwisy said...

best tak kat sana? nak FM..^^

Syaima' said...

cun gambar!

dwaty said...

bestnya tgk fuusha... background tu padang ke sawah???

Hanis MY said...

oo pestaim akak dgr perkataan ni baru tahu pekebenda nama kipas putih resaksa tu hehe...comeyyy..cuka gak gambar first tu!

Qaseh dalia adelia said...

lawa gambar first tu ! tq sis share pic2 kat sana .. xdpt g pun tgk pic jadilah haha

SweetLikeWhat said...

cantik.. :)

Hanie_Dew said...

haaa..takde angin ek masa tu..kite tauuuuu...sebab kincir angin tu tak gerak pown..hehehehe.

d_LA said...

wahhhhh...cantiknye view..mcm best je sedut udara kat sana..membiru dan menghijau je suasana^^

Misz Ayu said...

Cantiknyerrr

z a z a said...

akak x balik summer ke?