Wednesday, July 20, 2011

Hotokegozen no taki- Part 2 (^___^)//~

Salam.

Entri ni entri kesinambungan entri sebelum ni..sebab gambar2nya masih banyak lagi yang belum di tempek..haruslah dibuat entri yang lain pula kan..heee~

Haritu letak gambar yang tiba2 je dah sampai taki..padehal odw tu..masa panjat beratus2 anak tangga tu, ade jugak ambik gambar..haritu eksitedd nak tunjuk gambar taki..kali ni apa kata kita tengok gambar masa kami mendaki bukit pulak..campur2 dah gambar naik dan turun bukit..heee..

Sekali sekali buat aktiviti sihat dan berpeluh macam ni menarik jugak..hihi..~

Masa baru2 sampai, dah bergambar dekat kuzuryu dam ni..air dia kaler hijau2 gitu..dlm gambar tak nampak sgt pulak..seriyes cantik..huhu

blur pulak nama taki tu..heee

Ni takde orang nak lapkan ke..haha..history pasal nama taki ni..

10 minit nak naik ke taki katanya..tapi lebih je kot.fenatt..haha

posing jap dekat tangga tinggi ye..

80m lagi nak sampai taki..huhu

Boleh tgk tower line and kuzuryu dam dari atas bukit..

Air free okehh..fresh lagi..haha..boleh minum sampai kembong :P

Peace jangan tak peace \/

Haruslah di ulang tayang semula gambar taki yang cantik bangat ni..hihi :D

Ehh..macam aku g taki sorang2 pulak ye..mana gambar hubbynyee..hahaa..aa entri kali ni aku nak conquer sorang2..hahaa..padehal gambar hubby takde..kena jadi photographer peribadi..heee~

Thanks for reading.
Jya!

Klik "like" jika suka entri ini.TQ~

24 comments:

Ida,Japan said...

Cantikkkk...k'ida last week ada gi mandi manda kt water fall..mg best, sejukkkk

azam said...

cantik²....wah nak g sanalah ....belajar jadi samurai....hehehehe

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

tangga beratus2 gini mmg byk kat nihon ek...ai hari itew tesesat naik tgk bunga aji sekali kena naik 600 tangga baru leh tgk...semangat naik yakin boley tapi sampai kat tangga 158 dah pancet...owh keciwa sekali...uwaa

HaFizaH aYu said...

nk pi taki ni la bila pi jepun..kak anum jd tourist guide boleyy...hehe

aizamia3 said...

cantik.. lawa sangat pemandangan tu.. rasa tenang.. suka dengan tempat macam tu.. ;)

Misz Ayu said...

lawanye permandangannn!! ayarkk tangga kecik2 menampakkan rs penat klo menapak tu :(

nur amalina athman said...

nice picture..:D

Rai said...

kalau aki mesti lagi cantik kan pemandangan nya..

Hanis MY said...

comelnya anum pkai spec, mmg pakai spec ke saje posim dgn spec hubby? sunglass pun cun RB lagi ha i likeee...
warna air empangan tu cantik sgt! hijau gitu... of course la taki tu sgt cantik hokay...pengsan sekali lagi nengoknya...nak g fukuiiiii owh tidakkk

AI said...

- best kalo dpt duduk bwh air terjun tu kan...

micah aje said...

cantiknye tempat tu...awak stdy kat sana k?

anie,Nagoya said...

sedap tak air tu?bawa balek bape gelen?hahaha....

peh...nmpk anak tngga lam gmba tu memang cantik.tapi tak cantik le kalo kkanie yg panjat.wat penat.hahah...dasar pemals n sayangkan lelemak

cheqwa said...

xdapat nak cakap apa2 selain cantiiiikkk!hihi.wah,ada jugak en gtau taki tu sampai kol bpa..hihihi ^_^

CintaZulaikha said...

tak letih ke memanjat lama2...fuhh..tgk gambo pon letih

Rozuan Ismail said...

dah lama tak dtg blog ni,byk sungguh perubahan ye.huhu

kueh bakar said...

gambar bawah nampak air hijau...memang hijau.

zmah said...

Seronok kan dapat melihat negara orang...

LuN@_aiDi said...

Tingginyer tangga nyer... musti penat memanjat^^

haney said...

cantekkk! :)

Teratak Hami said...

Anum,
Takde orang lain ke kat taki tu? "Umi no hi", maybe orang pergi laut kot.

Arif Aiman said...

red leaves season tu apa yaa.. ??

btw... skli lg.. cantik laaa >.<''

cheqwa said...

akak, cheqwa tag akak. jom join :D

http://wawanasywa.blogspot.com/2011/07/mvogues-exquisite-giveaway.html

Nini Hartini said...

sukeeee sangat gambar akak kat tangga tu. Terbaek lah kak. Cakap kt hubby akak eh, tini puji hasil dia. hehehe...

credit gak kat akak yang pandai edit gambar :)

adib syazwan said...

wah!ni mimpi ke realiti ni?????