Tuesday, July 19, 2011

Hotokegozen no taki (^___^)//~

Salam.

Nak sampai ke taki ni, kena menapak naik bukit dulu lebih kurang 300m kot..15 minit gitu..penat tak penat gak la..haha..so jom tengok gambar pulak k~


hotokegozen no taki~


Banyak gak la tangga yang nak kena menapak ni..huhu


Lepas penat menapak..sampai pun tempat taki ni..kireiii^^


cantik kan..rasa nak rendam time2 tu jugakk..haha


Dah abes ambik gambar jom balek aaaa..menapak turun pulak..huhu

Actually ada banyak lagi gambar..tapi nanti la update dekat next entri pulak :)

Thanks for reading.
Jya!

Klik "like" jika suka entri ini.TQ~

33 comments:

Misz Ayu said...

wahhh! syiokkknya kalo mandi ni! awattt xmandiii

mamaNoriz said...

laaa, napa tak mandi?
akak tgok pun geram air tu...huhuuu

HaFizaH aYu said...

subhanallah..cantik sgt mcm lukisan pon ade..cantikkk!!

Najlaa 'Aqilah said...

the waterfal looks surreal!! cantiknyaaaaaaa!

maya sarry said...

lawanya..

Farhana Basri said...

lamanya rasa x mandi air terjun..

Amanie Ashraff said...

cantiknya waterfall tu ! rasa nak selam2 je

rara pinkmafia said...

air dye nmpk cm tempek je.mst pakai kamera bagus ni.nice piccy,tu sbb suke masuk blog ni =)

Hanis MY said...

Laws haas tempat tu teringin nk g jugak cntik gamer dn model ya anummmm terenya ambil gambar air terjun tu huhu ajaralah akak yg jakun ni...

Hanis MY said...

Huhu typo error akak nk taip lawanyaaaa tempt tu ntah jadik perkataan apa lak haha

cheqwa said...

adoi,tengok gambar tangga tu pon dah penat.haha...cantiknya gambar kat waterfall tuh! ;D

nur amalina athman said...

nampak mcm lukisan jer air terjun tuu..serius cantik sangat..hebatnya ciptaan allah.:)

Admin TheBlogShops said...

wow... superb... mmg cantik air terjun tu... best ... best....

Syaima' said...

wow skrg dah siap publish kat fb nampak.hehe.bagus2.silau mata tgk air!cun gile!

kueh bakar said...

xnmpak awek jepon mandi air terjun...huhu

haslinda said...

cantik nyeee gambo air tejun tu... jeles 100x... hehe :)

Lieyly ︱ Alia said...

air terjun tuh cantik sngt , :)
nk ikot jgk ...

CikHaniBhulat said...

sonok nye jalan2 dgn encik husben...sgt cantik air terjun tu kan..nape xmandi ??

Arif Aiman said...

sob2.. sgt cantik :(

knpa la tmpt tu tak dkt skit :(

jeBateja said...

musti sejuk tahap gaban tu....pehhhh......tak rela aiii

Sunah Sakura said...

cantiknyaaaaaaaaaaaaaaaa air terjun! cantiknyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa header! ;p

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

tempat anum ok ker? x kena taufan??
sini start semlm dah hujan dan angin kuat...kalo ai gi taki wajib ai terjun mandi kalo panas2 gini ngeee...

adarnadzmie said...

cantikkknya tempat... bila la akak nk sampai sana tu... kuikui... mimpi je la.. hehe...

Teratak Hami said...

Soalan yang sama, Kenapa tak mandi??

Qaseh dalia adelia said...

lama tak mandi air terjun .. terasa kesejukan air dia .. wahh rindunya .. tempat tu cantik sgt !

LuN@_aiDi said...

anum, chantek ok air terjun die walaupun kecik!! bestbest.. tp kat cni dekat air terjun byk sandflies!! xbesh!

ariana's said...

tgh musim panas ni, kalau mandi best nya..sesekali macam gambar kat dalam studio pun ada sbb terlampau cantik..

sesegar said...

waa,macam edit lah air terjun kat belakang tu :D

anie,Nagoya said...

rugi le tak mandi.huhuhu...nyaman sikit tgk air terjun tu

eyida said...

cantik sangat..teringin nak g sana..

Nini Hartini said...

gambar tangga ni pun cantik....pandainya ambil gambar. kalau tini, time nak ambil gambar jadi xde idea nak ambil dr sudut mana. haha... x kreatif sungguh

Zyash said...

Cantik giler gambar air terjun tu...gune teknik ape yer??

adib syazwan said...

mak ai, cantik bebenor gambornye, puas hati dapat g sane~