Sunday, July 24, 2011

Jalan2 taman @ Kitagatako

Salam.

Besar jugak la tempat ni rupanya..penat gak berjalan..sebab panas tak hengat kan..huhu..before aritu, masa datang time haru tu..picnic je..tak explore sangat pun tempat ni..ni rasa macam dah khatam dah kot tempat ni..haha..so masa jalan2 tu, saja ambik2 gambar la macam biasa..taman dekat situ pun tak berapa terjaga sangat..tapi sebab dalam gambar nampak cantik la pulak..so tempek je la dekat sini..heeee~


Semak je sebenarnyaa..tapi nampak cantik pulak..huhu


23 comments:

Rtp Farra Arisha said...

suka tengok colorful folowers. view nya pun cantik kan sis walaupun ada semak sikit2. hehe.
love the pict u hold the flower :)

Hanis MY said...

weee suka jugak gambar yg anum suka tuuu cantikk sgt ada view kat blakang tu menambahkan lagi kecantikan gambar, takpe2 puan isteri punya blog kan so puan siteri la conquer dulu hik2... gurau jek... uwaaaa nak g jalan fukui huhu....suka jugak bunga pepel tu... anum lawanya blouse belang tu i likeee...

SYAFIQAHSALEH said...

seronoknya boleh g jalan jalan :)

delarocha said...

jalan jalan cuci mata

prinCe arCher said...

nice la sis...:)
sy nak cuba macam sis ajar hari tu upload gambar dekat flick dulu...tapi tak leh nak share dekat blog la...macam mana erk???huhu

visitme@FaTiN cOrNeR said...

wa..cantiknya bumi jepun..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

bunga liar kat jepun semua kirei ....hutan pun nampak lawa jer hahaha

Faez Rusni said...

seronoknya..meman cantik panorama die..aish..nak gak g jepun...

rosmina samin said...

cantiknyer :) tak terjaga tapi ttp cantik ^^

Farhana Basri said...

awesome.. :)

Nash said...

cantik gambar2 ni, awesome! header baru pun menarik, suke tgk. dalam mase few weeks ni banyak buat perubahan, mmg terbaik! hehe..
nashfahrenheit.blogspot.com

laskar pelangi said...

cantiknya bunga bunga tu semua;)

wahida idris said...

waahh!cantik nye. :)

Syaima' said...

Camera hebat mesti la gamba lawaaa. natsu natsu pun kekal putih cik anum kita. bagi tips sikit boleh?hehe.rindu ah nak borak ngan u.nanti chat jom!

adib syazwan said...

sangat jeles dengan gambar2 yang di upload,huhu

Misz Ayu said...

=( banyak kawasan cantik2

z a z a said...

sye x pasti la klu siatuasi ni terjadi di jepon. klu kat UK, klu petik bunga waktu spring ke kan, nnt kene saman. cuk3. sayang beno government dekat bunga2.

ariana's said...

Cantiknya bunga..secantik tuan blog..:)

aizamia3 said...

cantik.. sejuk je mata memandang.. ;)

saharinasaharudin said...

akak,cntik la bunga pupel tuu. :)

Teratak Hami said...

Awak pakai camera mahal ye dik? Gambar semak pun jadik cantik .. hehe.

Qaseh dalia adelia said...

bunga valender ke tu sis ..

Amirah Adnan said...

kalo la mira dpt pegi situ kan best..