Thursday, July 14, 2011

Photoshoot @ Kyoto tower

Salam.

Sabtu yang lepas, hubby ke kyoto lagi..sebab ada mensetsu @ interview untuk kali ke 2..tapi mensetsu tu dekat shiga sebenarnya..boleh tengok post mensetsu yang first dekat sini..pergi kali ni nampaknya hubby sempat ke kyoto tower ye.Aku dapat tengok gambar je la..sobsob..tak dapat folo lagi..tapi Alhamdulillah, result pun dah keluar dah and dah dapat pun keja tu..cumanya tak confirm lagi nak pergi ke tak..tengok dulu keadaan macam mana..huhu~

Masa dekat kyoto tower tu, hubby sempat lagi ambik gambar macam2..saja lepas gian nak ambik gambar je tu..tugas aku cam biasa..edit, upload di flickr dan tempek di blog..hihi..

So jom layan gambar~

Kyoto Tower

Welcome to Kyoto Tower

Kyoto Univ, 4.7km je..dekat tu..kak mas..rumah akak ada nampak tak tu..heee

Kyoto tower pamphlet and ticket

Kyoto city

Besar kan kyoto nih..huhu

Budak kecik tu rendah..siap ada tempat nak panjat lagi.heee

Teropong apa2 yang patut

Nice..love this!

Kyoto tower hotel

Ni masa nak balik, dekat area eki..ada pakcik2 buat persembahan

Tamat sudah.
Thanks for reading.
Jya!

Klik "Like" kalau suka post ni :) TQ~

28 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

nyapa anum x ikut????
dulu darl ai pow ada snap kat kyoto tower ni but zaman dia pakai camera biasa lagik...so gmbr x berapa nice...hope 1 day leh terjah sini gak....jauh nak gi uwaaa

auntacu81 said...

I LIKEEEE!!!...^__^

Syaima' said...

cun gamba!nape tak tau lagi nak ke tak keje nyee?tak tau lagi eh nak stay ke tak?

HaFizaH aYu said...

thumbs up tuk pic sumer..cantik

Misz Ayu said...

dh dpt keje..awat xtaw nk g ke x? jauh eh? =p lama lagi la cuti klo gitu hehe

fa said...

nice semua pic2 tu ^^

cheqwa said...

yeeeha!nice pic!suka suka...cantik sangat! ;D

suriani azwan said...

bestnya kat sana...byk tempat yg cantik3....

Teratak Hami said...

Kyoto tower ni macam rupa Tokyo tower jugak kan?? Rasanya macam sama !!!

Hanis MY said...

cun seme gambar2 tu...tahniah dah dpt keje! syoknyaa lama lagi kat nihon...

haslinda said...

cantik nye sume gamba2 tu... :)

SweetLikeWhat said...

Cantik2 semua gambar tu.. :D

haney said...

SUBHANALLAH..
cantiknyaaa. teringin nk ke sana.

Sunah Sakura said...

majunyeee bandar kyoto ni...

Asmara said...

cantik2 gambar. pandai anum buat. suka2. tahniah utk asben. :D

LuN@_aiDi said...

cerah jer Japan! langit biru..^___^

jeBateja said...

unik rrrr....dia nya bentuk menara....mana labih tinggi dari menara KL

msredcheesecake said...

Siannya tak dapat ikut...meh la sama2 kita tengok pic jer...hhheee

shafiqabdshukor said...

kesian...
kita layan same2 la gmbr ni..hehehhe..
ape yg pak cik2 tu main ye??

Farhana Basri said...

akak salu upload gambar macam ni buat sy rsa x sabar nak pegi jepun. bila la agaknya dapat ke sana. kena rajin2 kumpul duit ni. hehe..

CikHaniBhulat said...

kyoto tower tu macam menara taming sari la..hari tu g melaka tgk cmtu..tp xnaek pon..hehe

ariana's said...

T. kasih. suka cuci mata tgk gambar pagi2 ni..gambar tower tu cantik berlatarbelakangkan awan biru..

mzhany said...

cantik gambarnyer...

Maya Mayana said...

cuba gmbar bgunan tu buat miniature effect,teknik photography tu(nanti jd cam model mini)

Ida,Japan said...

suka2..cantik2...fukuoka Tower kt sini pun k'ida lum pegi

d_LA said...

wahhhhh...bestnye tgk..dipenuhi bgnan2..

adib syazwan said...

wah!besnye!!!!bangunan memenuhi ruang, hehehehe

Niena Pengembara Ilahi said...

wah.. cantiknye :D