Thursday, July 7, 2011

Pilih dan edit gambar~

Salam.

Hari ni tengah mood rajin nak pilih2 gambar dan edit sekali..bukan gambar aku pun..gambar hubby..haha..

TAPI..pening gak laaaa nak memilih gambar ni..dari 150 keping..aku dah pilih lebih kurang 30 keping..lepas tu, nak susun atur laaagi..saja membuang masa kan..isk2 :P


Ini ada lebih kurang 150 keping..


Ni dah lepas pilih2..tinggal 30 keping..haha

Bukan senang jugak nak memilih gambar ni..berpinar mata dibuatnyaa..huhu..tak kan nak tengok kecik2 macam ni..mana puas kan..so sabar2 ye..nanti dah siap edit, susun cantik2..aku upload lain laaaa..hihi :D

Thanks for reading.
Jya!

14 comments:

Rozuan Ismail said...

wah,cantik.guna photoscpae ke?

azrijohan said...

semua cantik ni

mane belajar jadi photographer?



kenal YUNA tak?

http://azrijohan.blogspot.com/2011/07/wowww-yunamusic-di-review-dalam.html

Liyana Aziz said...

cantik2 gambar kak... suka betul... mesti akak and hubby suka snap picca kan?

Siti Suriani said...

wah. bnyak gilerr gambar.. syantekk! :)




http://misssabrinaa.blogspot.com/2011/07/gadis-berkaca-mata.html

aizamia3 said...

cantik..
ok.. nanti upload bagi lagi cun..

cheqwa said...

cantiknya....!i like like like ! ;D

Amanie Ashraff said...

waaa rajinnye kak anum. ish3x bagus2 upload lg byk2

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

rajinnyer anum mengedit pics...lawa2 pakai software apa ek?? uiks ada pic himawari dah kuar ek kat sana...best leh tgk dah...sini hujung bulan baru kuar :))

Zura said...

kalau edit besar lg best tgk..:D

saharinasaharudin said...

akak,cantik ni if wat postcard :)

shafiqabdshukor said...

smart tu gmbr...
bets je tgk...

Met bUjang said...

terbaek laa kak anum hehe

adib syazwan said...

pemilihan yang teliti akan menghasilkan kualiti yang dinanti,(tibe-tibe)hahaha,=P

Misz Ayu said...

Rajinnyer kak anum ni susun satu2 hehe.. @_@ berpinarr mate