Monday, July 25, 2011

Random pictures @ Kitagatako :)

Salam.

Sambungan entri ke kitagatako sabtu aritu..saja nak letak gambar je..gambar2 yang dah di edit pun..semangat nak buat collage hari tu^^ heeee~

So layan kan je k..memang ada tempat yang tak pernah sampai pun before ni..kali ni betul2 habis explore nih..gara2 nak cari hiimawari yang tak jumpa tuh..haha~


Dah banyak kali datang, first time perasan map nih..haha


Kalau perasan dekat gambar atas sekali, ada budak2 tengah berlatih kayak dekat situ..tapi kecik kot kan..ada gak tempat kayuh2 itik tu..tapi tutup pulak..huhu




18 comments:

Rai said...

sungguh comel map itu..mana2 tempat rekreasi sana mesti ada map comel..hehe..

Liyana said...

Waa.. ni memang explore race habis-habis ni. Barulah best. ^^,

Hanis MY said...

weeee akak pun nk g jgak la ka jambatan merah tu i likeeee...

anum fusha tu apa?

Amirah Adnan said...

nak pegi jepun skrg boleh?? hihi

AnAk dEneSor said...

cantik nye pemandangan..beshh nyee

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

jambatan merah mmg byk nihon ...merata ada jambatan merah ni...kalo yg panjang rasa mcm San Francisco hahaha...cian x jumpa himawari ek...

Teratak Hami said...

Anum, suruh hubby belikan 1 sunglasses... natsu dara kara ne .... baru sedondon !!

Hanis MY said...

p/s: eh samalah kecik2 dulu darjah satu nk jd pragumari jugak haha pengaruh kawan punya pasal hik2...

MiSz fiFiEyQa said...

lame x jln cni...banyak dah b'tukar...comel sgt...ehehe...btw...gmbr2 ni sgt awesome... ;)

Lieyly ︱ Alia said...

woo nk p jgk...teringin gila...

gmbar cantik ;)

eyida said...

gambar semua cantik...sukaa..

Nini Hartini said...

baca blog kak anum buat tini rasa mcm tini dah pernah gi jepun tau.. jadi tau banyak tempat2.. senanglah klu nk ke jepun nnt.blog akk dijadikan rujukan. hehehehe

wahida idris said...

kalau macam ni punya entry, tak payah g jepun pon xpe da. hihi

memang menarik! ^^

Aida Lela said...

tak jemu tengok gambar, dahla terang menawan :)

SweetLikeWhat said...

seronok tengok korang jalan sana sini.. :)

Zura said...

bile tgk gambar2 sekitar negara jepun rase teruja nye nk ke sana tp...:(

d_LA said...

woahhhhh..bridge dia nmpk simple tp cantik sbb kaler merah kan..cuaca pulak tgh cantik..nice sgt^^

Misz Ayu said...

gambar padi pastu ade bulat2 ijau tu ape??? pokok pagar?