Thursday, July 7, 2011

Random pictures @ Kyoto eki area~

Salam.

Jom layan gambar pulak..tapi terlebih banyak gambar ni..sekaligus punya..heee :D


Boleh nampak Kyoto Tower dari eki~


Suka tengok pic bahagian atas ni tatau kenapa.haha


Sale! Sale! Sale!


Taktau la tempat apekah ni..tapi cantik je kot..haha


Tau tak bunga apa ni..heee..tapi nampak cantik la pulak kan..


Budaya orang jepun..beratur di mana jua :)


Kyoto train station~


Dekat atas sekali bangunan kyoto eki ada taman ni..ada himawari @ sunflower^^ likee~


Tingginyaa escalator diaa..siapa rajin nak menapak kaki pun boleh..hihi


Kyoto tower hotel


Tak ramai orang pun..heee


3 in 1 :)

By the way, gambar-gambar ni di edit guna photoshop dan juga picasa :)

Thanks for reading.
Jya!

28 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

ada skill....kirei :-D

CintaZulaikha said...

internet nih lembab..tak dpt nak tgk pic cam besa...uwaaaaaaaaaaaaaa

azrijohan said...

aisehhh men...best siot jepun

sampai 4 akaun? dahsyat2


MOST WANTED ni!!

http://azrijohan.blogspot.com/2011/07/most-wanted-celebrity-by-fbi.html

LuN@_aiDi said...

chanteknyer anum.. korang musim aper skang ek?

Jue said...

suka suka suka!
cantik la pix tu beb
psst: bole tlg email pix yg ada sunflower tu tak?nak wat wallpaper =P
aj.stan17@gmail.com

saharinasaharudin said...

cantik cantik cantik & cantikkkkkk! :)

mujahidah said...

besnyer merantau kat negara org, keja ke kat sana?

shafiqabdshukor said...

cantik la gmbr..
nice...

Nini Hartini said...

kak, gambar2 sape ambil? akk ke encik suami?.. cantik2 sgt lah. klu org xde skill mcm tini, asyik x jadi gambarnya.

Pengalaman Bergaduh Dengan Pensyarah Siri II
.

Rozuan Ismail said...

wah,cantiknya gambar edit.huhu

Najlaa 'Aqilah said...

wow. you guys are quite a photographer! mmg lawa!

Hanis MY said...

terrornya anum edit! cantik seme gambar tu... naper tak g skali ikut hubby anum... mesti best jenjalan...

Fazlinil Irma said...

saya berharap sgt budaya beratur tu ada di msia. malang sekali tak semua yg mengamalkan.

lagi2 bila tunggu train. semua nak berebut sampaikan org nak keluar pun tak sempat sbb yg nak masuk dah bertolak.

ehmm..

Farhana Basri said...

wow, nampak bersih.. :)

Idah said...

nice picture...good photographer
cantik sungguh sunflower tu...secantik orang yg mengambilnya...(bodek skt)

FizA said...

waaahh..cam best..
bila la dpt pegi jepun.. =__=

delarocha said...

singgah sini tengok gambar

jeBateja said...

apa kata papar awekz2 jepun plak....ahakz

kueh bakar said...

suka!

z a z a said...

wahhh! Nihon tgh sale!
Wahhh! tempat ug bnk lampu tu romantic gituuu.
wahhh! Himawari. kawai desu ne~

Aina said...

cantik giler gambar....nampaknya dah ada watermark.Elok tu nnt ada pulak yg curik :(

adarnadzmie said...

nice foto...

mast@work said...

kalau mai kyoto buzz kak mas ye.. boleh singgah rumah kak mas.. kyoto eki x jauh dah dgn rumah

Syaima' said...

nice pics!sale membuatkan duit i habissss

adib syazwan said...

pergh! sangat-sangat teruja tengok gambar-gambar ni, cantik giler~~~~~~

WidadCutieyGirlZ StorY said...

cangih nyer

iNNrPeAcE said...

bestnyer!!! rs nk jenjalan jek kt jepun.... heheehhee..

Misz Ayu said...

banyak akaun =p.. hehe.. waaaaa Japanggggggg hereeee I comeeeeee~~~