Sunday, July 31, 2011

Selamat berpuasa semua^^

Salam.

Just short entri..nak wish selamat berpuasa kepada semua yang singgah membaca di sini..semoga bulan ramadhan ni kita sama2 dalam meningkatkan amal ibadah kita :)

Tahun ni first time berpuasa sebagai suami-isteri..puasa pulak di bumi nihon..tengah musim panas pulak tu..moga2 dipermudahkanla semuanya..amin..

Niat dan target untuk bulan puasa ni dah ada dah..tapi tak berhajat pulak nak tulis disini..moga tercapai semuanya.

Bulan puasa ni mungkin mood berblogging tu berkurang sikit la kot..tapi kalau ada apa2 yang menarik, saya akan kongsi di sini..

So, sekali lagi..selamat menunaikan ibadah puasa ye semua..

Thanks for reading.
Jya!

Klik "like" kalau suka entri ni. TQ~

40 comments:

Amirah Adnan said...

salam ramadhan kak :)

Amanie Ashraff said...

hehe oke ape kak anum. dpt pengalaman berpuasa di negara org lain. :)

amna said...

SALAM RAMADHAN, KAK :)

dwaty said...

salam ramadhan...

saiazuan said...

lama sgt ke x visit blog ni smpai x prasan ada header bru? hehe

slmt brpuasa ;)

Noorul Amera Adnan said...

selamat berpuasa meh singgah blog saya : memori ramadan

msredcheesecake said...

samat berpuasa di negeri org....buka ape la gak nye nanti yea...

saharinasaharudin said...

akak cantiks,salam ramadhan :)

LuN@_aiDi said...

SeLamat menyambut Ramadhan buat AnuM & Hubby ^___^

Wani said...

selamat berpuasa jugak for anum n hubby ^_^

visitme@FaTiN cOrNeR said...

salam ramadhan n selamat berpuasa dari malaysia...d=>

wahida idris said...

selamat berpuasa! :)

Hanis MY said...

Selamat berpuasa anum n hubby...

cheqwa said...

selamat menyambut ramadhan almubarak kak anum ^_^

Hannah said...

selamat berpuasa, anum.. :)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

selamat berpuasa buat anum juga...jgn lupa bangun sahur na :D

delarocha said...

selamat meraikan kedatangan ramadhan

aksara said...

salam ramadhan dari malaysia! . hehe
moga bertambah amal.

nur easy said...

selamat menjalani ibadah puasa.. ttu tahun ni bertambah2 maknanya..;)

Syaima' said...

selamat posaa. nape takleh nak tulis kat wall fb u?ehh bukan last yearr first time ke?

Farhana Basri said...

selamat berpuasa di bumi japan kak. semoga dipermudahkan semuanya. insyaallah.. :)

Jue said...

slmt bposa dear!ada ms pose mcm mn keadaan bpose kat sana. Slalu kat tv3 suka tunjuk camne org mesia yg tinggal jauh bposa..kali ni nak bc blog lak hihi

OmbakBaik said...

SALAM RAMADHAN ANUM..MOGA TAHUN NI LEBIH BAEK DR TAHUN YG LEPAS :D

Soo Hae Daa said...

selamat berpuasa anum n hubby..kita pon first time gak berpuasa as hubby n wife ni...tp, puasa pjj style...wuhuhuhu...syahdu..wuhuhuuhu

selamat berpuasa di tmpt org..!! gud luck..!! =))

p/s: thnx singgah umah kte tau anum.... (^___^)

mas saari said...

selamat berpuasa!
mohon maaf kalau ada salah dan silap ye...

selamat bersahur gak!

Aina said...

Salam Ramadhan dan selamat berpuasa buat Anum dan hubby. Semoga tercapai apa yg diniatkan itu...:)

Nadiah Sidek said...

salam ramadhan & selamat berpuasa juga! :)

Mohd Shahir Shamsudin said...

selamat berpuasa. ramadhan kareem! :)

Idah said...

Salam Ramadan Anum...makan sahur dgn lauk apa ya kat sana...tertanya2 juga...selamat berpuasa bersama suami tercinta ya.

Juwita Jamaludin said...

Salam Ramadhan anum.. moga ia memberikan keberkatan buat kita semua..

eyida said...

salam ramadhan dan selamat berpuasa kak.. :)

SweetLikeWhat said...

selamat berpuasa di tempat orang.. :)

Qaseh dalia adelia said...

salam ramdhan sis .. jaga diri baik2 ye =)

aizamia3 said...

selamat menyambut ramadhan diperantauan.. ;)

Misz-sakura said...

Selamat berpuasa utk akak dan suami =)

Zyash said...

Selamat menjalani ibadah puasa bersama sepasang suami isteri. Semoga lebih barakah dan nikmat.

Zura said...

salam ramadhan... :)

DefarhanoVII a.k.a BoyPJ said...

selamat menjalani ibadah berpuasa ye!

Misz Ayu said...

Selamat Berpuasa kak anum.. jgn lupa niat puasa =p

Waniwisy said...

akak raya kat mana tahun ni?