Monday, July 11, 2011

Sunset @ tojinbou

Salam.

Tak berapa banyak gambar pun..tunjuk jela mana ada kan.hihi~


Dulu2 aku penah tunjuk ada ladang gandum kan odw nak ke tojinbou tu..now semua ladang2 gandum tu dah takde dah..dah masak dah..tinggal la padi je..tapi tempat2 gandum dulu tu dah siap tanam sayur dah..cepat betul diorang buat keje. (yang sebelah kanan gambar-kalau nampak, tempat tanam gandum dulu) huhu


Kalau turun bawah boleh panjat batu2 tu..haha..semua tengah tunggu nak tengok sunset..heee


Ok babai..jom pulang..next time bila-bila boleh tengok sunset lagi.heee~


Thanks for reading.
Jya!

30 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

owh akak suka pic sunset itew...sejuk mata memandang gitew....pic yang last sangat kawaii...nanak jugakkkkkkkkk :-p

p/s::anum dah ambil award for top commentator x kat blog akak?

Niena Pengembara Ilahi said...

sejuk je mata memandang :D suka sgt tgk...
yg gmbar last tu nampak cam kecewa je

TheChekJah said...

soo sweet tgk sunset same2.....

Sunah Sakura said...

watak dalam gambar last tu datang dari mana lak akak? :D

HaFizaH aYu said...

woaw jln2 lagi..bestnyer suka 1st pic

haslinda said...

wahhh... cantik nye permandangan sunset... :)

LuN@_aiDi said...

SubhaNallah! chantek.. ^____^
kiuutnyerr picha yg last!hihi

kiWi ohh Kiwi!!!

Syaima' said...

sunset sgt best kannn.mmg layan blues habis la bila tgk haha.

Amanie Ashraff said...

gambar yg tgk sunset tu cantik :)

AI said...

- jenjalan bwk patung itik yer...

adarnadzmie said...

nice view... bila akak bole sampai ke jipun ni.. haha...

Hanis MY said...

wahhh anteknyaaa rumah baru anum ni... gambar sunset pun lawaaaa...mcm tuan empunya blog ni.. kalau akak g jalan sana bawa akak g situ eh...i likeee umi

Zura said...

lawanye matahari tue..

suriani azwan said...

kak jya...cantek je...jeles di sini....

saharinasaharudin said...

SubhanaAllah,cantik sunset! :)

cheqwa said...

subhanallah,cantiknya pemandangan.... :D

azrijohan said...

Ehhhhhhhhhhh kejappppp
dah tukar kaler kan....woo,maju

dwaty said...

cantik sawah padi tu jya.... sedap mata memandang...

visitme@FaTiN cOrNeR said...

subhanallah..cantiknya pic padi tu..

shafiqabdshukor said...

cantik nye sunset...

http://duniamohdshafiq.blogspot.com/2011/02/sekitar-program-first-year-experience.html

kat cni pon ad gmbr sunset kat mersing johor..

Ida,Japan said...

subhanallah..cantiknyer,k'ida suka tgk..bile bole gi tengek tgk sunset ni..

Farhana Basri said...

awesomenye sunset.. :)

Liyana Aziz said...

subhanallah... cantinya matahari terbenam tu...

Chaza said...

chantek nye~~~
lg2 pg ngn hubby.
so shewet!^^

ariana's said...

Syahdu sungguh bila tgk sunset..itulah antara kebesaran Allah..

SweetLikeWhat said...

indahnye ciptaan tuhan.. :D

Qaseh dalia adelia said...

lawaaaa .. yg last tu ase mcm nak curik je hehe

Hanie_Dew said...

uuu...lawanya pemandangan..jeles jeles jeles.

Nini Hartini said...

kak anum, dorg tanam gandum masa musim apa? pastu tukar tanam sayur sebab bertukar musim ke? nanti akan dtg tanam gandum semula? mcm tu ke?

dulu belum kawen rajin gak tgk sunset sbb rumah mak dkt dgn laut. tp skrg dah x de nye. dok rumah je kejenye. hehe

adib syazwan said...

ala, mane gambar budak yang comel-comel tu?huhu, nak tengok, hahaha!
indahnye ciptaan Allah, masyaAllah~