Friday, July 29, 2011

Wanda rando@ wonder land~




comel je.huhu


see..takde orang dah pun..haha


rumah hantu tapi tutup dah pun..haha

Ada masa dan ketikanya nanti boleh la datang lagi..heeee^^

Thanks for reading.
Jya!

40 comments:

suriani azwan said...

bestnya kak...rasa mcm p melancong dgn akak...akak ke eh? umur berapa?

eyida said...

seronoknya...masuk rumah hantu tu mesti best..:)

Hanis MY said...

eh comelnyaaaa..nak naik jugak kete anpanman wuwuwu...

lawanya skirt anum i likeee!!!

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

mcm mana n3 ni x kuar kat blog update ai uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....hentak kaki

aizamia3 said...

tenang je rasanya bila takde orang kan.. ;)

cheqwa said...

besnya....haha,org xde pon.itu yg lagi bes ^_^

Amirah Adnan said...

comey je picture ke6 tuh.. hehe

Nash said...

yg naik kete anpanman tu comel. nampak funny betul. hehe.

Rtp Farra Arisha said...

seronoknya. rasanya nak kembali ke zaman kanak2 semula. hehe :)

Diana @ bilakukatacinta said...

sgt best.....kawaiiii

SweetLikeWhat said...

comel sis pakai itu skirt.. :)

Zyash said...

Cantik la tempat tu... Tapi sangat pelik kenape tak de org...

adib syazwan said...

sangat jeles dengan akq anum, hahaha, nanti nak beli DSLR, n then nak g tempat-tempat yang menarik, snap pic byk2, n then upload, hehehe, =P

Liyana Aziz said...

wah... sempat pose ek.. yana perasan jam pink tu dulu... ehehehe

bestnya! ala2 disney dengan universal studio ke?

yatie chomeyl said...

nasib baik x roboh kete anpanman tu eheh

mazz said...

seronoknya dia... :)

Teratak Hami said...

ANak2 akak suka tempat2 camni. Kat M'sia kena tunggu ada Funfair. Tu pun permainan dah byk karat. Takut jugak woo ...

Nini Hartini said...

bestnyaa...colourful habis. hehe... cantik2 lah gambar. kak anum dan hubby pandai cari pose yg cun. huhu

Hanie_Dew said...

alahai rumah hantu pun comel.hantu hantu dalam tu mesti comel comel je.

LuN@_aiDi said...

patut ler takde org sebab korang dtg nk wat photoshot neh..hihihi btw chantek skirt kamu^^

**owh anum akk tag kamu tau utk segmen neh.. senang2 join ler..hihi
http://kisahkami83.blogspot.com/2011/07/segmen-bombay-nak-tau-sukan-kegemaran.html

Idah said...

mcm budak2 pulak....kalau ada anak pasti berebut dgn anak nak main ni...

nur easy said...

bestnya kuruma anpanman tu... comel betul ;)

saharinasaharudin said...

Wanda Rando mcm genting highland ke kak?

z a z a said...

1. kenape x dek orang
2. saye suke fashion akak, simple and menarik.
3. nnt klu saye pi nippon pon saye nak pi sini lah. hihihi

Misz Ayu said...

anpa mannn anpann mannn hahahha =) .. kak anum klo kat malaysia sure segan nk dok lam tu kan..=))

Juwita Jamaludin said...

anum bestnya anum kalau anak2 akak gi ni mahu tersenyum je kerjanya.. sebab nampak mainan macam2

zmah said...

Seronok ni kalau bawa anak-anak main di sini.

abbey~ said...

hahaha... kak anum asyik berjalan je eh. seronok2~~ sgt mngimpikan nak g jepon. tah bila laa buleh sampai sane~~ :)

visitme@FaTiN cOrNeR said...

wahh...kalau wonderland tu tak closed sure lg best kn??

Kuronofu91 said...

apsal payah btul nak nampak org Jepun ramai2 ekkk????? maybe mereka lebih dok umah layan internet....

amna said...

bestnya..
nak-nak takde orang. mesti bebas nak cuba semua game. tak perlu beratur macam kalau di sini ^^''

HaFizaH aYu said...

lau ank buah tgk kete anpanman gerenti ar suh bwk balik umh...comel!

prinCe arCher said...

asal diorang bergambar...semua orang takda...kemana semua orang erk???heee:p

Naz said...

Hihihi.bestnye.. Anak2 kak Naz kalau tgk ni mesti merengek2 nak pergi.. Salam Ramadhan yer.. Selamat berpuasa..

Qaseh dalia adelia said...

first .. suka tgk muka sis ..bersih je n sejuk mata memandang ngeee

second ~ nak main sume2 tu ! mcm bes je ..jelez ah haha

alexa yussida said...

ayunyeee akak:D

Mamachia said...

alahi!! comelnya, cam orang jepun heheeee...

cik azeya said...

bertuah jadi kakak kan. huhu

Lulu Caldina said...

Selamat menyambut bulan ramadan..
Selamat berpuasa.. :)

Misz Ayu said...

comey ngat skirt ye =p