Tuesday, August 9, 2011

Himawari @ sunflower again^^

Salam.

Sabtu yang baru ni sekali lagi  pergi tengok himawari..dekat tempat haritu jugak..kali ni memang semua dah kembang..and dah terlebih kembang pun..dah nak mati pun..huhu..view sangat cantik..kalau pergi awal sikit mesti lagi cantik la..huhu..and yang bestnya boleh je kalau nak petik bunga matahari tu bawak balik..banyak mana pun boleh..banyak dah layu2 pun..tapi still ada yang cantik2..





48 comments:

Tantan^^ said...

waaa..teringin nak g ladang bunga mcm nie...
p/s: pegi cameron je la..huk3

nursakinah said...

salam kak anum~
nice view laa..lawa sangat..
kak pun!^^
memang dah terror ber'photoshoot' ni..still ada 2 DSLR ek?
by the way~keep it up!!..
suke bace entry kak..<3.

nur amalina athman said...

cantik....:D

yuyueyuliana said...

lawanye himawari :) baru ari ni tahu yang mak sin chan adalah matahari. hehee. cantek sgt gamba2 ni sume :)

Mohd Shahir Shamsudin said...

subhanallah cantiknya!!!

Miszyuyu said...

Kalu dia kering xkan buang je?? tak buat kuaci?? .. Kak anummm ade bdk2 Malaysia ni tanya lens ni.. sy xjumpa2 sticky post kak anum tu..plisss give me the link..nk paste link kt diorang.. sy ade tny gak kt tweet nuh =p..eh jadi x nk let go ni?

dak eina said...

ya Allah.. cantiknya.. bunga matahari tu nmpk segar!! wah kalo buat tmpt photoshoot ok gak nie...

Miszyuyu said...

depa nk taw price tp sy nk bg link je sbb xpandai nk bgtaw =p

Miszyuyu said...

hoihhh bole gila tgk bunga ni lama2 :( gerammm nk baring atas pokok dia hahahhaha abes mati tanaman org hahhaha

Nash said...

waaaaah, cantik sangat!!! dan korang berdua namapk memang romantik, hehe.. akhirnya dapat juga disable click tu ae.. baguslaa.. gambar2 ni menarik, sayang kalau orang ambil suka-suka hati.. ^_^

adib syazwan said...

wah!siap ade 1 sorang lg kamera, besnye!hehehe

himawari = bunga matahari =)

z a z a said...

Waaa cantiknye himawari. Ade pelbagai size lgi tuuhhh!!! Org tu x marah ke klu petik himawari dia? Waaa serious cantik . Hihi. Sye plk yg terlbg emo.

eyida said...

wah cantiknya...sangat cantik....

Pembawa_Wacana said...

Haih...besnyer ko.... boleh jalan-jalan...

Raya tak balik ker?

YAYA AZURA said...

geram tengok sunflower tu! teringin nak berlari-lari celah-celah sunflower tu...kihkih ^^

rosmina samin said...

Cantiknyer view :)

auntacu81 said...

Subhanallah Masya Allah....caaaaaaaaaaaaaaaaaaantiknyaaaaaaaa...^__^...mata ni dan mood hari ni terus ceria...

Rai said...

kitorg tak sempat nak tengok himawari masa ke furano..da abis musim..hehehe

p/s: err..kasut tu hijau tali oren eh..alamak..teringat kenangan kasut saya..hihi..

nur easy said...

subhanallah..cantik nya bunga2 ni..

xpenah lg g tgk ladangnya cam ni

jaya jr said...

haha..sape takde DSLR kat jepun memang rugi..pemandangan cantik gile..adoi..besnye ambik gambar kt sini

yatie chomeyl said...

kat sini dh hbs musim himawari. ada sekuntum dua je kat nursery si keick tu, malu la pulak nak angkut kamera godang gi posing kat sekolah dia eheh

CintaZulaikha said...

sangat sangat sangat santek lahhhhhh...wuyoooo

Farhana Basri said...

awesomenye..!!

Qaseh dalia adelia said...

nak men nyorok2 kat situ leh .. hihi

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

curlastttt DSRL sorang satu...canon+nikon auwwww jelezzz ai....semangat sungguh uols gi tgk himawari ek dlm bln posa gini ngeee

Ida,Japan said...

besar2 kn himawari kt japan....tahun lepas summer k'ida ada pegi tgk himawari ni...sungguh cantik, biar panas terik masa tu..possing jgn tak possing...anak2 akak jer dh tak tahan panas..last2 ummi dia yg byk possing hahhhaaa

Hanis MY said...

weee besnyaaa himawari! anum suh la hubby bg canon tu hadiah kat anum senang nk klik2 hehe... lawa seme gambar tu anum sgt pro amek gambar wuwuwu nak teror jugakkk

Mars Mell-o said...

wow..love the views ! :D

maizurah said...

subhanallah... indahnya ciptaan tuhan... pemandangan sangat cantik... pic pun cantik... kamera cantik... sume cantik... hahaha

techie87 said...

untung dapat pi sana.. :)

Nini Hartini said...

Subhanallah..bestnyaaaa cantik sangat.. dikelilingi bunga2 mcm tu.aahh nk jugak kak. haha... suke tgk kak anum ngn hubby.. sakan bergambar. hehe

Atashi In Hiroshima said...

masih belum dapat gi ldg himawari lagi...baru dpt tgk yg ada tepi2 org tanam je...

Amirah Adnan said...

lawaaaaa!


akak, skirt akak lawaaaaaa!

fadh leyanie said...

wah..himawari memang cantik :P

Miszyuyu said...

Ya ampun gmbar yg last ni baru tgk.. eeeee geramnnyee.. mana kuacinya???

wahida idris said...

wow!!!! cantik + banyak nya himawari.

jelessssss!

:P

_________________________
I have added cool emoticons to this message.
To see them go to http://x.exps.me?831f3b4127a0620d9daf541635f96290

amna said...

cun2! lovely..

SweetLikeWhat said...

subhanallah cantiknye......

Maya Mayana said...

sampai 2 okeh...cantik sungguh tempat itu,sungguh jeles :D

onedurrani said...

SubahanAllah..cantik sangat2..anum..akk xsempat lah rasenye tahun ni tgk himawari.emm..thn depan lah kot....pandainya anum tgkp gambar...akk nk bljr dr anum lah...boleh kan..;)

Zura said...

himawari tuekan nama adik sin chan..maksudnye bunga matahari lah erk..:)

ZYASH said...

Cantik la...Teringin nak g sane....

Tentang Kita said...

wah...cantiknyer..bunga2 matahari anggun mekar...

CikHaniBhulat said...

wah..banyak nye bunga..kuning2 lagi tu..jeles nya kak!!! jeles,jeles, jeles..nak jgk!!!

Syaima' said...

cantikk. i tak g pon ladang sebab sini dia tanak tepi jalan memanjang direct smpai bandar.lalu hari2 tgk haha so dah takde rase nak g.

Hanie_Dew said...

aaaaahhhhhhhhhhhhhhh........best nyaaaaaaaaa..........jeles.

Aida Lela said...

cantikkkkkk nyee! macam lukisan pun ada..

Farhana Basri said...

keep seeing this entry la kak. xpuas rasanya. nak jugak amik gmbar cmni. hehe