Sunday, August 28, 2011

Jalan-jalan Asuwayama








Thanks for reading.
Jya!

20 comments:

Shahir said...

naik bukit nak tengok anak bulan syawal ke kak. hihi

p/s: nak duit raya!! :P

Kuronofu91 said...

29 maybe raya kot...???hahahahah

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Bercanda atas yama ek
Weols tadik terjah muzium
Sbb pausa malas giler nk jejln jauh ngee
Blh improve lg part belit shawl tu
Tgk kt utube byk cara nk belit but comey uols pakai shawl (^_−)−☆

nursakinah said...

wahh~muka kak dah lain bile pakai shawl!~^_^

tp still comey!

Rtp Farra Arisha said...

full of peacefulness right :)
aaaaa, teringin nak ke japan :'D

Hanis MY said...

lawanya anum bershawl, nampak lain...

Saiazuan said...

slmat hari raya ;D

Juwita Jamaludin said...

tula puasa akak pun teringin nak jalan2. tapi tak juga pergi sampai habis puasa dah ni... sekarang trend org pakai shawl plakkan..:)

CintaZulaikha said...

selamat ari raya, maaf zahir batin pada anum dan famili..

MiSz fiFiEyQa said...

Sempat lg pi jenjalan ek..p'siapan rye da beres ke?ehehe..slmt hr raya!

Misz-sakura said...

Hehe, nice2. Akak, salam aidilfitri dari mesia... Best kot raya kat japan, kan? Teringin jgk nak rasa =')

d_LA said...

comey je lilit shawl tu..byk tmpat menarik kat jepun ni kan..best2

dhiera said...

pergh memang cantik~

klo buat kek ke kuih ke xda esen vanilla efek pada bau je. yg saya tahu la..
sebab biasanya kita memang guna telur kan utk buat dua2 ni. klo xda esen vanilla, bau telur ada lagi~

salam lebaran~

Umie said...

nampak ayu la bila anum pakai shawl..;-)

cantik kan pemandangan dari tempat tinggi..;-) selamat hari raya ye anum... 0-0 ye..;-)

Hannah said...

best2.. nyaman pemandangan kat sana wpun dapat tgk tengok gambar je. Huhu..

Soo Hae Daa said...

Anum.. Cntik la taman tu.. Tp nape cm xde org..?

Selamat menyambut aidilfitri di rantauan.. =))

Syaima' said...

ni mesti shawl mekah kan!sukaaa sebab kain dia best!

munira sajuti said...

teringin sangat nak pergi jepun. uhuhuk.

Nini Hartini said...

tak kenal dah sape tuh??? apesal lain muke akak bila pakai shawl? hehehe

Miszyuyu said...

sejak dok Jepun ni kenapa sy rasa kak anum makin Japanese look? =)) hehehe.. bahagia lettewww~