Sunday, August 7, 2011

Lens to let go~

Salam.

Actually kitorang nak let go beberapa lens kitorang..sebabnya..now guna canon..tapi hubby nak beralih ke nikon pulak lepas ni..so tak boleh la nak guna lens2 ni kan..huhu..sayang jugak la sebenarnya..tapi nak buat camne kan..takkan nak simpan pulak..

So, ada beberapa lens jugak la yang nak di jual..

1) Sigma 18-50mm f2.8-4.5 + filter
2) Fujiyama wide lens with macro 0.45x
3) Samyang Fish eye 8mm f3.5
4) Canon 50mm f1.8
5) Tokina 28-70mm f2.8

Sigma 18-50mm f2.8-4.5 + filter - kenko 67mm (RM800)

SOLD
Fujiyama wide lens with macro 0.45x

SOLD
Samyang Fish eye 8mm f3.5

SOLD
Canon 50mm f1.8

Tokina 28-70mm f2.8 (RM1000)

Kalau berminat, boleh email dekat sini taurus_gurl_85@yahoo.com..harga masuk postage.

Thanks for reading.
Jya!

p/s: tolong sebar2 kan dekat rakan2 kalau ada yang berminat k..tenkiuu^^

Klik "like" jika suka entri ini. TQ~

26 comments:

Rozita said...

err. dik.. kenapa lak nak tukar? dah banyak dah koleksi lens.. sayang la...
nanti nak try promote kat abg akak.. dia pakai canon..

Munna said...

amboi byk nya koleksi lens....sy xleh bli ape camera pun xde...haha =)

SweetLikeWhat said...

nak beli pun takde camera nye lagi..hehe..

saiazuan said...

uiks.. t aku tnya kwn2 aku yg brminat

rara pinkmafia said...

fuhhh kalau tunang rara tgk mesti teruja ni.

cheqwa said...

waaah,rambang mata tengok.tapi akak,kalo cheqwa beli nak buat apa...kamera nya ngaaaak ada.kekekeke

Qaseh dalia adelia said...

lau ada kamera .. qaseh leh beli heee...tapi xde agy ..

shafiqabdshukor said...

pergh...
nak wide lens tu..
tp ngah kering la skrg ni..
huu~~~

Juwita Jamaludin said...

anum kenapa nak tukar Nikon.. anyway welcome tu nikon..(akak pakai nikon gak..)..hihihihi... nanti akak tnya kawan2 yang canon yek

abbey~ said...

sygnye nak jual... buat koleksi je laa kak~ gune 2 kamera oke wat. akak canon, hubby akak nikon. heheh~ :)

Rozuan Ismail said...

pergh,ini memang pure dari jepun ni.bukan senang nak dapat.

Tantan^^ said...

salaam kak anum,
lame xjenguk sini...
slamat berpuase...hehe
byk koleksi nampak??hoho

btw, nape name2 blog kat tepi nie bertindih2,,,ke saye sorg je nampak mcm nie??

adib syazwan said...

ala, xde DSLR lagi la, tengah kumpul2 duit nak beli, hehehe~

Diana @ bilakukatacinta said...

alamak...sy guna nikon lah...hmm...

Jue said...

wah best..mlm nanti wat calculation..kalau la bik tepon x naik tetibe..mesti ade budget lebih uwaaaaaaaaaaaaaa

mamaNoriz sini.. said...

so ni semua canon mount la ek...

too bad, coz hubby mmg cari fish eye tu tpi utk nikon...huhu

SweetLikeWhat said...

alhamdulillah dah banyak laku ye.. :)

Liyana Zahim said...

Wah bnyknye lens akk!!

yatie chomeyl said...

menrik lens2 tu tp kitorg pun pakai nikon, so xleh la nk masuk kan

Teratak Hami said...

Adoi banyaknya lens ... camera akak chokia jer tapi DSLR dah masuk dalam wishlist sebab jeles tengok korang ambil gambar cecantik.

Misz Ayu said...

kak bukan ke baru beli lens fish eye tu..sayangnye :(..

ainnoraini said...

gune canon...tp nk tanya en somi dia nk tak lens ni...

Lovely Kitchen said...

tokina tu xleh masuk dgn nikon ke anum...K.e-na ada lens macro tokina guna dgn nikon...ntahlah x pandai gak bab2 kamera ni...klu bole guna utk nikon x yah let go...

dilladoodledat said...

woaaa nice collection!!!

maya sarry said...

berminat sangat tapi takda duit nak beli. hehe

Miszyuyu said...

dah bgtaw diorg.. bia la diorg tgk sendiri..sy tlg link kan je =p