Saturday, September 10, 2011

Ada sesiapa rindu saya tak? hihi :D



Salam

Siapa rindu saya? angkat tangan..heeee

Siapa saya??

Saya laaahh..

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Si popia sayur goreng :)

sebelum goreng

Lepas goreng. ready to eat^^

p/s: lepas habis puasa, baru 2 kali je buat popia nih..heeee..sedapp!! tapi kekerapan buat popia ni bekurangan la lepas habis bulan puasa..cuma time bulan puasa rasa macam nak makan hari2 je.heee :)

Thanks for reading.
Jya!

Like "like" jika suka entri ini. TQ~

27 comments:

HaFizaH aYu said...

rindu kat tuan blog jer..huhu kat popia tu xrindu pon hehe..lma xsinggah cni,sibuk ngan keje..dulu blh dikatakn hari2 singgan n drop komen cni tp skunk ermm jrg2 jer

cik zila said...

cik zila angkat tangan.. :) hehe..
tu la, time puasa mcm best je bile mkn popia.. nk2 bila dimasak sndiri..

PUTERI NATASSIA said...

rajin eh akak nie memasak . :)

Rozuan Ismail said...

owh my feveret.memang suka masak kat umah.biase goreng dulu sayur tuh @ goreng skali dgn kulit popia? kalau saya goreng dulu sayur.letak dalam kulit popia dan goreng sekali lagi

Miszyuyu said...

ingatkan siapa la tadik ekekekekke.. =p kalu hari biasa, tengok popiah tu dgn perasaan biasa saja hahahha

z a z a said...

uuh sodapnye. klu yg basah lagi sodap!!

cheqwa said...

makan potang2 camni pon sodap ^_^

Amanie Ashraff said...

hehe kak anum dan popianya kembali :)

nur easy said...

dia dah muncul lg.. hee mmg minat betul ni ya..;)

Addin said...

wahhhh ! serius terliur tengok ni . nyu nyum .

p/s : pos untuk addin ek ! haha

Idah said...

tentulah rindu pd orang jauh...ooh si manis popia rupanya...rasa terliur dgn popia yg belum goreng pulak...chantik.

CikHaniBhulat said...

wah,s eksi nye belum goreng!!!dah goreng lagi seksi..lapo la tgk popia ni..dapat ngap panas2 ni sedap ni =)

delarocha said...

keh keh keh

et said...

owh popia sayur kembali...hehehe..rajin sungguh menggulung popia kan...cayalah..

RedVixen said...

sedapnyaaaaa.... dah lama x makan... tolong buatkan. pos ke sini... keh3

Ijah EmoTemo said...

dah lama betul tak makan popia goreng. hihi.

Kuronofu91 said...

terliur tgk.....

prinCe arCher said...

popia buat sendiri memang sedap :-)

Syazwana Mohd Zulkifeli said...

bestnye..da lme xmakan ni:)

sUe UnniE;) said...

uh.jgn goda sayep. nmpak sggttt sedap.. tidak..!!

Amirah Adnan said...

demam popia kembali menyerang! haha

zaarahjasmin said...

wooooow yummylicious :D

CintaZulaikha said...

angkat tangan da nih..mai sket nak rasa...windunyaa~

caliph shuriken said...

paling suka popia style ni sbb simple & senang nk mam ^^

Arif Aiman said...

hehe.. lame jgk tak dtg sni :p

rajin eh snap gmba mskan..

kak cik.. gmba2 tasik pulak..

heee XD

btw,, nmpk sedap

Qaseh dalia adelia said...

hihi rindu2 ,,
popia dah muncul balik dah

Ct Arina said...

cantik je hasil keje sis ^_^