Saturday, September 3, 2011

Dapat kad raya dari mesia =)

Salam

Wah sangka tak sangka kan..dapat jugak kad raya dari mesia akhirnya..huhu..actually kad raya ni dah sampai dah sebelum raya hari tu..cumanya tak sempat2 pulak nak updated..sebab dah dekat sangat dengan raya.heeee..

Hasil dari entri ini..akhirnya seorang blogger bernama Oshin (nama macam dah jepun dah ni.heee) telah berbaik hati nak menghantar kad raya ke jepun ni..mahal tau, setem rm1.50 tuh.heeee..arigatou gozaimashita oshin chan :) mula2 segan jugak nak kasi alamat kan..tapi bila fikir2 apa salahnya kan..bukan semua orang rajin nak hantar kad raya jauh2 nih.hihi :D

Kad di terma daripada oshin - comel je orangnya^^

Jom tengok kad raya yang oshin chan ni hantar^^ terharu tau dapat kad raya..satu2nya kad raya yang baru dapat buat masa ni..(erk..baru dapat? ade lagi ke ye..heheh..kite tunggu la nanti..kot2 ade lagi yang sampai..mana tau kan~)





Thanks eh oshin sebab sudi hantar kad raya ni :)

Thanks for reading.
Jya!

Klik "like" jika suka entri ini. TQ~

17 comments:

saharinasaharudin said...

wahhh,dpt kad rya :)

nur easy said...

kita pun dapat sekeping jg semalam.. takda nama plak tu. mujur sampai.
tp seronok kan dpt kad raya, wpun teknologi ada macam2..;)

aizamia3 said...

seronok dapat kad raya.. nak pulak kalau yang bagi tu dari member2 masa sekolah dulu.. ;)

Hanis MY said...

bestnyaaa... comel kad tu...

^^nu[dd]yra^^ said...

best kan dapat kad raya...cik dd pon teruja sgt dapat kad raya padahal dapat ciput jer kad raya...heheh

cik heroin said...

Comel gila kd rayaaaa !

zmah said...

Tahniah...
Perkenalkan... http://sembangberisi.blogspot.com

miratun madihah said...

comelnya kad tu. anyway selamat hari raya :)

visitme@FaTiN cOrNeR said...

comel..!

sy pn dpt jugak kad ry dari oshin..hehe..

Wanita2u said...

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

Chaza said...

sonok nye dpt kad raye..saya dapat kad raya online je bnyk..huuuuu~
=(

Kuronofu91 said...

xtau cmna nak hantar kad ke luar ngara~~~~

Misz-sakura said...

Comey kad rayanya hehe. Tapi smpai gak eyh kalo setem rm1.50, err mcm mustahil hehe, camni nt nk post gak ah kat akak t sbb murah je nih =D

amna said...

waaah! bestnya...
smile always!

sUe UnniE;) said...

sue kat mesia pun xdpt kad raye. oh jeles..hehe

Miszyuyu said...

woooohh rajin dia anta kad raya =)

Oshin said...

yeaaaaaa pengirim kad raya da datang hihi

alhamdulillah..sampai jugak akhirnya...suke2....