Thursday, September 1, 2011

Gambar Raya Aidilfitri 2011 =)

Salam.

Nak tempek gambar raya pertama kami di fukui ni. Ni first time invite orang datang rumah..habis sorok semua benda sebab nak bagi luas sikit..maklum la rumah kami ni kecik je.tu pun muat2 je..kalau ramai lagi memang tak muat la jawabnya..ada 9 orang je termasuk me and hubby.makan pun takde la beria sangat..apa yang ada je..huhu..baju raya pun pakai tahun lepas punya je..dah lama tak pakai rasa macam kecik pulak..sah2 la badan dah mengembang kan..tapi buat2 muat jela.heeee.

Jemput la tengok gambar raya ye..nak jemput makan kuih raya jauh sangat.heeee^^










Dari kiri atas: aidil, syawal, man, dee, me, hubby
Dari kiri bawah: queck, amal, adam

"Kami ingin mengucapkan selamat hari raya aidilfitri kepada ahli keluarga, sanak saudara, sepupu sepapat, sahabat handai, rakan taulan, guru-guru, para pensyarah, rakan sekerja dan semua yang mengenali kami walau di mana jua anda berada" - bajet salam perantauan.haha (buat dekat page sendiri bole la..heeee)

Alhamdulillah, dapat jugak beraya beramai-ramai.siap pasang lagu raya lagi masa makan2.huhu.tapi dalam hati tetap teringatkan raya di mesia tu..sobsob..

Thanks for reading.
Jya!

klik "like" jika suka entri ini. TQ~

26 comments:

delarocha said...

raya diperantauan pasti lain kan.. tapi bila dah balik malaysia nnt pasti benda2 macam ni yang akan paling diingati..

Waniwisy said...

selamat hari raya jugak..hehe

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

mana ada kembang ai tengok menten jer...baju raya pow ok lagik tue...curlastt menu anum :))

nur easy said...

dapat jg suasana raya kat sini.. xpalah, pengalaman kan..;)

yatie chomeyl said...

rumah akak pun tgh kemas2, sabtu ni kitorg buat open house. jemputlah dtg eheh

zmah said...

salam lebaran

mas saari said...

SELAMAT HARI RAYA!
meriah jugak kan...heheheee

rara pinkmafia said...

selamat hari raya,ada dodol sume.besh lah =)

Arif Aiman said...

ahaaa... nampak happy n enjoy eh..

camat raya :)

Hanis MY said...

wow meriahhh...lawanya baju raya anum, i likeee...

Farhana Basri said...

Alhamdulillah, dapat jugak merasa suasana raya tu. rajin akak masak2.. :))

Syazwana Mohd Zulkifeli said...

smua mkanan tu akak masak sndiri ke??

Misz-sakura said...

Saya tengok cam besttt je raya kat sana pon, tp mana2 pon kat mesia laaaagi best kan ehee. takpe kak, pejam celik pejam celik nt akan dpt gak raya lg kat mesia =)

Selamat ari raya =)

miz ruha said...

selamat hari raya,,,

Jue said...

Comeinya jya ngan asben!pp tu kemain kan. Kalau cubit best tu hahaha. Nsb la ade kekwn yg dtg ke umah kan. Trubatla skit rs sdih xdpt blk braya ^^

Kuronofu91 said...

sempit2 la rasa happening kan?ha3

PUTERI NATASSIA said...

wahh , raye kat perantauan . cane raya ? best tak ?
selamat hari raya akak :)

aizamia3 said...

walaupun rasa sedih jauh dari keluarga tapi sekurang-kurangnya ada rakan-rakan disamping turut sama meraikan..

CikHaniBhulat said...

meriah nye walopon beraya di sana..banyak makanan..kuih raya kak anum wat sendiri ke?

salam aidilfitri ye =]

Tantan^^ said...

selamat hari raye kak anum...adeh agak terlambat ke??hehe...^^

Tantan^^ said...

selamat hari raye kak anum...adeh agak terlambat ke??hehe...^^

Miszyuyu said...

:) Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir n Batin ye kak anum.. beshla beraya di sisi suami :") cepat balik mesia =p

Lovely Kitchen said...

walau di mana berada raya tetap raya kan...rajin sungguh anum masak mcm2!

cik zila said...

mcm nk mkn je masakan kak anum.. :)
salam aidilfitri..

visitme@FaTiN cOrNeR said...

selamat hari raya..

kat mana2 pn kemeriahan raya tu tetap terasa kn...

Miszyuyu said...

eh kak anum ade anta salam perantau kt paper x? hhehehehe