Sunday, September 25, 2011

Jalan-jalan atas bukit :)









Baru letak sikit gambar rasa dah berjela2 dah gambar..huhu..so setakat ni duluu..dekat next entri nak tempek gambar lagi..heeeee^^

Thanks for reading.
Jya!

26 comments:

visitme@FaTiN cOrNeR said...

subhanallah..cantik2..
penat xjln2 kt tmpat berbukit?

Rozuan Ismail said...

wah,jalan2 atas bukit pulak ye =)

Sunah Sakura said...

subhanallah...cantiknya pemandangan dari atas tu kak... T_T

Saiazuan said...

smua tmpat2 ni mcm dlm drama jepun! wow!!! nak g jepun!!!! :D

Soo Hae Daa said...

hohohoho...rumah tu cantik...
kamooo pon cantik....
hubby chang kamoo rilex je pakai cenggitu..tak sejuk ke dia?

nnt letak pic byk2..suke la tgk...pndai anum amik gmbr..

p/s : suzuki pon ikut sm p jenjalan ek..heheheeh

rosmina samin said...

Sambungan cerita semalam ;)

MiSz fiFiEyQa said...

rumah kayu tu nampak eksotik laa..hehe

z a z a said...

awwwww, sweet coupl lah

Kuasai Minda said...

Cantik pemandangan kat sana...

Teratak Hami said...

Suka tengok pondok tu. Chalet ke?

mas saari said...

bestnya...tempat tu sangat cantik!

Mars Mell-o said...

cantiknya pemandangan kat atas bukit nie..sejuk mata memandang :D

Maya Sarry said...

peh kalau buat bbq kat situ mmg best la kan. lawa gila tempat ni :-)

Hanis MY said...

kenapa gambar nampak satu je wuwuwu... kachiwaa..

anum arigatou bgtahu..harap2 blog akak dah ok...

eyida said...

cantiknya tempat dia kak..
bestla.. :)

mamaNoriz said...

cam kat swiss lak rasa...

cantik betul!

lenkali anum elaborate la setiap gambo tu apa dan katne eh..


tak puas baca tau...huhu

dhiera said...

cantik view die~

Hanie_Dew said...

wwuuaahh cantik nya tmpt tu.best. best. tu pix last sape tolg ambik gamabr?

Asmara said...

kene pegi lagi ni anum, Aki nnti mesti lagi chanteekkk!! kan!

sUe UnniE;) said...

best nyer..!!!

hrp ade la pluang smpi ke sana..hikhik

Syaima' said...

cunnye rumah tu!tak mcm jepun.mcm kat switzerland je rasa!

fisa othman said...

bertuahnya dapat menikmati pemandangan d sana kann...;)

アヌム ちゃん said...

fatin: cantik kan..yang penatnya kereta..heeee

wan: sekali sekala^^

sunah: cantik kan..

saiazuan: byk tgk drama ni.hee..jom2 ke jepun..

soo hae dae: aa cantik kan rumah tu..hihi..opss..tenkiuuu *blush* haha dia tahan je sejuk.heee..insy...byk lg pic nk letak..tgh pilih2.heee..aa diorg pun ikot..ade org org yg prasan eh.hee

rosmina: aah

fifieqa: aah kan..

zaza: tenkiuuu^^

kuasai minda: cantik :)

teratak hami: bukan kot..tahlaa tiba2 ada satu pondok dekat situ..xtau pondok ape.heee

mas saari: aah cantik kan

mars mello: sejuk jugak rasanya..heee

maya: aah mmg best kalau buat bbq..huhu

k.hanis: aa nmpk satu je ke..isk2.isy ok dh blog akak tu^^

eyida: cantik..

mamanoriz: sy swiss pn x smp lg..heeee..insy ye kak..saja mcm mls nk elaborate sbb area tmpt sama tu je.hee

dhiera: cantik..

hanie: batu tolong amikkan..heeee

k.as: kan.nak gk g lagi aki nnt..tp cuak la jalan diaa..tepi tu curam..hoho..

sue: insy..plan la ke sini :)

syaima: org kedua ckp mcm dekat swiss..huhu..tp mmg cantik kan rumah tuu.huuuu

saharinasaharudin said...

bestnyee,teringin nak pegi jepun jgk :)

アヌム ちゃん said...

rin: jom2..heeee

Miszyuyu said...

tgk..untungla dok jepun:(