Sunday, September 18, 2011

Jalan-jalan Mitsui Outlet Park, Shiga

Salam

Khamis yang baru ni, kitorang pergi ke Mitsui Outlet Park ni..saja pergi weekdays..sebab malas nak ramai2 orang..heee..first time pergi outlet ni..outlet ni dekat shiga..lebih kurang 1 jam 45 minit je dari fukui ni..takde la jauh sangat kan..heee..tapi nak pergi selalu pun tak bole jugak..pokai nanti..huhu..sangat best sebab banyak jugakla sale..huhu..rambang mata nak beli itu dan ini..tenkiuuuu hubbyyy sebab belanja macam2..huhu..lepas ni kena baito rajin2 balik..heheh :D

Kitorang pergi satu kereta, 5 orang..me , hubby and kouhai2 hubby..diorang yang lagi bertiga kejap je shopping..aku la yang lamanya..biasa la tu..dah ada peluang shopping, nak try itu dan ini..hehehe..lama pulak diorang kena menunggu..heee..tapi nasib baik kali ni tujuan memang nak ke outlet je..so boleh la lama sikit..heeee~~

jom tengok gambar yang hubby snap nih^^



















Sangat seronok sebab untuk diri sendiri dapat 3 helai baju baru untuk autumn nanti..yeayyyy :) Sayangggg hubby chammm..heee :)

Okla..thanks for reading.
Jya!

27 comments:

lieya_idlia2307 said...

best nyer akak dapat jalan2 heheheh...

LuN@_aiDi said...

Anum melangkah gagah menuju kekedai Coach!
tangkap 1 taksss?? hihihihi

PinKy MoMMa said...

bestnyer jalan jalan dan shoppinggg :)
kamu sgt comel dear hehehe...

shat said...

amboi k.anum syok nya shopping. jeles i :')

cikwahidaidris said...

bestnye shopping. ^^

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

kempes wallet terjah outlet
ai dah survey handbag untuk bufday nanty...hope boley dpt 60% diskaun bln 12 nanty ngeeee now x der sale lagik sebab stok baru ngeee

Fazlinil Irma said...

bestnya jalan2.. kasut adidas tu cantik..!

Maya Sarry said...

iee bestnya kalau shopping kat situ :O hihi

Soo Hae Daa said...

wahhh...shopping mopping lah perkara paling besh dlm idup..hehehe...lg2 shopg yg tak perlu kuar duit sndiri..eheheh...
best p outlet..murah2 kan..sini pon de, dubai outlet mall..tp jauh sikit lah..hehehe

Miszyuyu said...

=) wahhh2 fossil tu beli =p..

lieynanilaz said...

shoping sakan yerk..bukan selalu ye dak..:)

cik mun said...

seronoknye..dpt shopping^^

Farhana Basri said...

comell nye keychain logo tu. boleh letak nama ye kak? cute sgt.. ;)

Shahir said...

perghh...comel la kasut2 tu. tergoda I :P

hubby bawak shoping, mesti bertambah2 sayang kan. hee

CintaZulaikha said...

mak aihhh, seronoknya~~

Hanis MY said...

wahh first time nampak outlet zara bestnyaaa... laju je anum masuk coach, minta la anniv present hehe...takpun burfday...

visitme@FaTiN cOrNeR said...

wahh..shopping sakan..tmpat mahal tu..hehehe..

rosmina samin said...

Everything on SALE! i like that hehehe

Juwita Jamaludin said...

suka gi outlet macam2 nak beli hihiihi hanya takut tak cukup yen je..:)

Saiazuan said...

jln2 sakan dia :D

eyida said...

shopping sakan akak ni.. :)

Hanie_Dew said...

woweee dapat shopping memang best.

Mitsui tu ala ala macam pavillion ke.

cik zila said...

eee, jelesnyer dgn kak anum sbb dpt shopping kat japan.. :)

SweetLikeWhat said...

wau best shopping :)

onedurrani said...

Bestkan malo gi outlet...mcm2 nk tgk n tilik..pastu xpnt pun kaki..tp bile dh abis br tersedar kaki dh sakit...hehehe

saharinasaharudin said...

bestnyee shopping! ;)

caliph shuriken said...

waaa.. outlet levi's ^^