Friday, September 16, 2011

Piccas: Jalan2 Nishiyama Kouen Part.II

Salam

Saja nak tempek gambar hari tu..lepas jalan2 dekat mini zoo tu..sambung pulak jalan2 dekat nishiyama kouen tu..rupa2nyaa..kouen ni besar gilaa..ada 3 bahagian yang besar sebenarnya..yang biasa kitorang pergi tu, satu tempat tu je..lagi 2 tempat tak perasan..dekat bahagian lain, jauh sikit and kena naik tangga tinggi siap.heee..perasan pun sebab terpandangkan satu map tu..tapi gambar map tu tak ambik la pulak..so kitorang terjah la satu tempat tu dulu..berpeluh2 la jugak berjalan.lagi satu tempat tu tak sempat nak terjah..next time la kot..sebab tempat tu tinggi gila..haha..so jom layan gambar je la k..









Siap naik atas tu haa..next gambar dekat next entri la..huhu :)

Thanks for reading.
Jya!


22 comments:

Kuronofu91 said...

waaa....best jalan2....

Ajeyy Rawk said...

Assalamualaikum .. lama sungguh Ajeyy tidak berblog .. update pun dah lama .. blogwalking blog sahabat2 pun dah lama x buat ..

hehe, jom baca dan komen 2 entry latest dari Ajeyy :

http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/09/diari-hari-raya-aidilfitri-2011.html


http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/09/nikon-get-together-at-kota-bharu.html


have a nice day gengs :))

saharinasaharudin said...

bestnya.bleh picnic lg.lawa tmpt ni :)

ciEk NiENa said...

berbeza dengan malaysia.. tempat kat sini bersih nya, tenang dan sangat indah.. kan best kalo dapat picni kat padang tu. huhu

Syazwana Mohd Zulkifeli said...

msti fresh giler kn udara kt ats tu...yg gantung2 tu ape?
hehe

sobri yaacob said...

wah tinggi nya..mesti ltih nak naik..
2gu next enry smbungan.. :)

MiSz fiFiEyQa said...

comel la benda yg bergantung2 tu..macam keychain je..

Miszyuyu said...

bila nk p japong ni :((

muhamad hanif said...

malas nak tengok.





**jeles**

Ijah EmoTemo said...

wee best nya jalan2! hihi comey je akak dlm pic tu heheh.

Misz-sakura said...

Wuwuw, jeles2 bestnyaaaa ! Hehe..

Tak sabau nih nak tunggu result GA sok ehee. Umun laju2 eyh kak anum =)

Misz-sakura said...

Wuwuw, jeles2 bestnyaaaa ! Hehe..

Tak sabau nih nak tunggu result GA sok ehee. Umun laju2 eyh kak anum =)

d_LA said...

eh, love yg tergantung tu apa tujuan dia? simbol cinta sejati ke?cam unik lak pulak tmpat ni..comey2

azrijohan said...

awww aww..cantik gila taman nihh

dhiera said...

cantik la tempat-tempat ni~

Teratak Hami said...

Merangkak2 akak nak baca Jepun tapi faham apa yg ditulis :-)

Cantik rumput yg menghijau. Summer nanti mesti kering kontang.

caliph shuriken said...

nmpak bersih & teratur jaa tmpat diorg.. x sabar nk tgk next en3 ^^

Hanis MY said...

gojes piccas as alwiz... haa anum naik sampai atas? sure cantik pemandangan.. kat sana byk kouen cantik2 eh...

[cucu Hj Hassan] said...

cantiknya. akk ada jual nkon lg x akk? hee

rosmina samin said...

Anum, sgt cantikler picture ni... ^_*

Nini Hartini said...

kenapa malaysia xde pemandangan cantik2 cmni. huhu...

Hanie_Dew said...

jeles tahap gaban dah ni.