Thursday, September 1, 2011

Raya kedua: Jemputan open house sushi :D

Salam.

Di mesia raya kedua mesti still meriah kan..banyak lagi aktiviti kunjung mengunjung..open house sana sini..dekat sini, pagi sampai petang takde pape aktiviti pun..hubby pun sibok ke lab..so jadi la macam hari-hari biasa je.huhu

Tapi malam semalam akhirnya ada aktiviti sebab satu kedai sushi ni buat open house sempena hari raya aidilfitri..hahaa..so sebab dah di jemput, kami ber-tujuh (dengan kawan2 hubby) pergi la serbu kedai sushi tu..makan la sepuaas-puasnya.kata open house kan.hahaa

Sebahagian dari hasil santapan open house raya kedua..banyak lagi sebenarnya.heee

Lepas dah menjamu selera haruslah bersalam-salaman dan bermaaf-maafan dengan tuan rumah ye tak..tak kan nak balik macam tu je..siap beratur lagi nak salam dan bagi angpow raya.hahaaa

Oklaa.sekian dulu cerita jemputan open house di kedai sushi untuk raya kedua ni..Terime kasih sudi melapangkan masa membaca entri ini..heeee

p/s: open house la sangat kannn..heheheh :P (erkk..ramai yang kompius kot..ni bukan open house sebenarnya..g makan macam biase dan bayar sendiri la sebenarnya..huhuuu)

Jya!

Klik "like" jika suka entri ini. TQ~

22 comments:

Arif Aiman said...

eh >.<''

open hause.. ?
lps mkan bg duet rya kt tuan rumah..

awt kt mlysia, org yg mai rumah yg dpt duet.. heh.. >.<''

sushi free,, tu sbnrnya mls nak mkn bnyk2 kn... tkot tuan rumah kata pelek2 XD

LuN@_aiDi said...

baekkkneyr kedai sushi tuh kan.. heheheh
korang lagi baek siap kasi angpau kat kedai tuh^^ heheh

nur easy said...

ni baru beul2 open sushi ni...he2 best

Iryd and Pitt's little diary said...

samala kiter hubby sibuk..raya cam hari biasa kan...nasib badan..hihi

Jue said...

Open house yg unik hihi. Jue xpat lg sbrg open house. Besanya pas raya br la x menang kaki mlangkah hihi

Ijah EmoTemo said...

wah ! rumah terbuka makan sushi hihi.

Hanis MY said...

Waa dh lama tk pekena sushi... Ms puasa ritu cm tk lalu nk mam sushi... Skrg br windu

Asmara said...

haha.. hari2 pegi open house makan sushi gitu. x bestnya kita lak kene bg duit raya kat dia. ekeke..

HaFizaH aYu said...

nk g open house yg de sushi kn pi jepun la cmni..uhuks!!

Syarafina Sabri said...

orang jepun pun tahu pasal raya ke ?

aizamia3 said...

setahun sekali.. ;)

Amanie Ashraff said...

waaa bagusnya kedai sushi tu. depa mmg tau eh psl hari raya ni >

Farhana Basri said...

best la dpt mkn sushi puas2.. hehe..

Kuronofu91 said...

Org Jepun wat open house??? respect sama dia !!!!

CikHaniBhulat said...

banyak nye makan sushi...teringin nak makan, tapi bila terpandang je rasa xley terima je tekak ni..
salam aidilfitri. maaf zahir batin duni & akhirat ye =D

Saiazuan said...

best! :D

Lovely Kitchen said...

ni klu g beraya mkn sushi pakai baju melayu/ baju raya mesti lg meriah...10 thn lg ingt semula kenangan beraya sushi...hihii

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

lama giler x mkn sushi ni....kena terjah nnt la

Sunah Sakura said...

adehhh...baru nak puji tuan kedai tu, rupanya kena bayar sendiri...hahahaha

selamat hari raya akak~

cik sue ;) said...

best tak rye kat sn..? sronok tgk gmba tuh. different ari kat cni.

selamat hari rye..!!!

visitme@FaTiN cOrNeR said...

open house sushi..

kelas gitu..hehe..

Miszyuyu said...

open haus mkn sushiiiii!!!