Monday, September 26, 2011

Taman permainan atas bukit (^_^)

Salam

Sambungan entri sebelum2 ni..dekat tempat bbq yang kitorang pergi ni takde ape pun sebenarnya..just boleh tengok view yang cantik..lepas tu rumah comel belakang tu taktau la rumah ape..nak kata chalet macam bukan pulak.heeee..tapi nampak cantik sebab boleh nampak kincir angin sekali dekat situ.dalam gambar dekat bawah ni gambar kincir angin tu tak berapa nampak pulak..sebab macam terang sangat..kalau tengok betul2..memang ada sebenarnya..and berhampiran situ jugak ada taman permainan kecik..so saja ambik2 gambar dekat situ before nak gerak ke tempat lain..

Motif gambar dekat bawah ni saja nak tempek je.heeee^^











Kecik je tempat ni..kejap je dah habis pusing..lepas tu kitorang singgah tempat lain pulak..update dekat next entri pulak k :)

p/s: tengah sangat2 bosan sekarang ni..huhuu..hubby baito lama sangat dari pagi..isk2 (T_T)

Thanks for reading.
Jya!

19 comments:

CT said...

cantiknya pic2 yg adik amik...tgh musim auntum ke skrg?

Nini Hartini said...

kalau xde tulisan jepun tu, dah macam kt negara org putih kak..hehe...nice view...

Ct Arina said...

cantiknye taman. umah kat belakang tu nampak heritage. sy suke bende2 old skul ni. ehe^^

umie naziera said...

nak main jugakk..hahha.bestnyerr

Miszyuyu said...

cecey rendu hubby dia lettew =p..

cik zila said...

waa, teringin nk gi playground kat japan.. :)

Addin said...

nice ! sis comel :) *peace

alexa yussida said...

suka tgk kulit akk,gebu n flawless!!!

bg ar tips :p

hubby akk mmg kaw2 nmpk ketokohan bakal doctor phd :)

Amirah Adnan said...

cantiknye.. pic2 pun lawo.. haih.. jelessssss

Nadiah Sidek said...

suka gambar yang ke-3 tu ;)

dhiera said...

nampak kincir angin tu. rasa ye kot..kincir angin tu ada warna merah sikit-sikit kn?

mamaNoriz said...

awat kelat je muka cik abe naik kuda tu...hehehe

mesti sbb anum tak naik sama kan...haha

Arif Aiman said...

hubby kak cik buat muka sengal..

haha..

lawak :p

Umie said...

anum..akak pun kalau pi kouen bwk muaz..akak pun sama gak duk main playground tu sume..hehe

Asrul "iLham" Sany said...

comelnyer.... tak sabar nak gi sana

=)

mas saari said...

tenang je fikiran kalau pergi tempat camni kan?

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

anum ni baby face betul la
muka mcm sek menengah jer ngeee

アヌム ちゃん said...

ct: tenkiuu :) dah nk masuk autumn dh.heee

nini: kalau xde tulisan jepun, boleh la buat title g eropah gitu kan..heee

ct arina: taman biasa je sbnrnye tu.heeee

umie: jom2.heee

yuyu: of courseee..heeee

cik zila: jom2.heee

addin: tenkiuu *blush* peace!

yuss: hoho..tenkiu2..dlm gambar je nmpk gituu.hakikatnye biasa2 je..kalau tgk real2 mesti pengsan cakap x sama mcm gmba pun.heeee..xde tips pun..heheee..aa tokoh cmne tuhh..heheh

mira: tenkiuuu..jom la ke sini mira :)

k.nadiah: tenkiuu :) suka pokok tu kot..muka sy tembam btul dkt pic tu.heee

dhiera: aa betul2..heeee

mamanoriz: dia mls nk masuk gmba sbnrnye.heee..naik 2 org x muat kot tuu.heee

arif: haha dia terpaksa je tu.heee

k.umie: kann..sbnrnyee kita yg over lebih nak main sbnrnye.heeee

asrul: jom2.heee

mas saari: betul tu kak mas..mmg rasa tenang..dh la xde org.heee

k.ayu: aaa baby face ke..tak pun la sbnrnye..dlm gmba je tu.heeee..tp terharu ada org ckp muka cm skolah menengah.heeeee^^

aizamia3 said...

cantik dan kemas.. tak nak sampah pun.. ;)