Wednesday, September 14, 2011

Wordless Wednesday

Lens lama dah ada kawan baru^^


Welcome home!! :)

p/s: giveaway duit raya dari jepun tinggal lagi 2 hari je lagi..sapa yang nak joinn, boleh la join sementara masih ada masa :) Dan sila cek nama senarai peserta giveaway duit raya dari jepun di SINI.

Klik "like" jika suka entri ini. TQ~

20 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

baru beli ker???

mamaNoriz said...

wah, cantik tau klu uat indoor shooting pakai ni...

pandai hubby anum ..

btw, akak masih tunggu jawapan anum pasal d7000 tu...
klu bole reply akak kat mrs_royzam@yahoo.com.sg

mekasih banyak yea...

miratun madihah said...

perghh saya jealous ni,grrr :D

dhiera said...

kawan lama dengan kawan baru mane lagi best?

Ijah EmoTemo said...

wah! lens baruu!! hihi

Hanie_Dew said...

wallawe beli lens baru ke kak.

d_LA said...

dslr pun xde..sob..sob..

Teratak Hami said...

Bila lak akak nak ada camera yang ada lens ??

Miszyuyu said...

nyum3! deliciouss hahahha

CintaZulaikha said...

perghhhhhhhh...smart sehh~

Tholeha Mustapa said...

fuiyoo! :D

Soo Hae Daa said...

hi anum...

tak sabar nk tau sape kah gerangan bertuah yg menang duit jepun nnt nih..ehhehehe

Farhana Basri said...

xberapa nk pandai sgt nk beza kan funtion lens ni. cer akk ajar skit. hehe..

MiSz fiFiEyQa said...

lepas ni boleh amik gambar yg lebih mengancam kan.. =)

Juwita Jamaludin said...

nak juga tapi nak 50mm..:) suka pakai sigma ye.. ok ke? harga murah lagi? sebab selalu orang pakai tamron selain yang nikkor la

Hanis MY said...

Anum bila nk ambil gmbr bersama ni? Nti tlg amok gambar akak n hubby ye :)

Asmara said...

best2!!

Niena Pengembara Ilahi said...

wahhh.. bau kedai lgi ^^

SweetLikeWhat said...

wah.. :)

Jue said...

wooooooooooot!!ish ish
kemain lens tu ade kwn baru
jeles**