Monday, October 10, 2011

Bila me and hubby bukak kedai makan :P

Kedai makan la sangat kann..hahaa..padehal dah melekat dekat game ipad ni..adehh..camno nih..layan jela game ni bosan2 kan..masalahnya dari tadi asyik men game ni camne nih..haha..fun gak laa..nama game ni macam dekat bawah ni la...bakery story..huhu..erk hubby pun layan je game nih..haha..game ni bukan kita yang kena serve satu2 makanan untuk customer..dia macam more decorate kedai and decide nak jual makanan or minuman apa..camtu jelaa.hahaa


Ni game free je pun..rupanya ipad2 tak boleh jailbreak lagi..aduuu..sob2..sabo je la kan..hope cepat2 la boleh jailbreak..nak donlod macam2 app yang best2.huhuuu..aa ari ni satu hari dok rumah je..tengahari tadi tiba2 ada bising2 luar rumah..ada matsuri ke ape tah..tapi hubby kata diorang g rumah ke rumah mintak derma duit camtu..taktau detail laa..haha..tapi rumah sebuah2 jela..apaato tak laa..walaupun hari ni jepun cuti..tapi hubby baito..huhuuu..oklaaaa..jya!

p/s: gambar jamuan raya tak sempat pilih2 lagi..sebok bukak kedai makan ni punya pasal la nih..heeeee

22 comments:

Ct Arina said...

wahhhh sejak menjak ade ipad niiiii hihi ;D

Atie iskandar said...

da mcm game cafe world da kak... besr gak game tue..

Saiazuan said...

hmm comel2.. tp da mls nak main game2.. ni tkt terabai pelajaran n blog..hehe

rosmina samin said...

Jaga2 Anum..pas ni mesti addict nak main game ni jer hehehe

Soo Hae Daa said...

cam besh je game ni...iphone leh donlod tak?nk try cari gak...hehehe =)

mas saari said...

ingat buka kedai makan betul2 tadi, rupanya main games! hehehehehee

seronok jugak kan layan games camni..

azrijohan said...

hahaha,ingat business baru....

jemput join segmen kat blog baru:

http://azrijohan.com

Rtp Farra Arisha said...

games klo sekali kita main, benda lain kita akan ketepikan..kuatnya penangan games ini kan..hehehe.

my lil sis suka main games ;)

Rozuan Ismail said...

main game rupanya

Miszyuyu said...

kaya la pasni=))

amna said...

woa, yg ni best2!

Arif Aiman said...

kak cik~~~

kenapa kak cik ada ipad,, dan main game dgn ipad...

jelez~~~

Woofer Storm said...

sis guna ipad..nak pinjam leh??

tak reti buka kedai makan ni..heheee

Asmara said...

jgn jailbreak lagi, nnti rosak x leh warranty. :D

adarnadzmie said...

Adam anak akak selalu layan game ni... akak x pandaiii...hehe

saharinasaharudin said...

nak pnjam ipad.nk men game jgkk
HIHI ;p

TiTi said...

wah majunya kedai makan! hahaha takpe ipad boleh je jailbreak, warranty takde hal, nanti boleh reset balik :D

nur easy said...

huu ingatkan betul2.. hehe

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

hikhikhik
dok berangan nk buat cafe ala2 SR jugak but duwet x der ngeeee

Tentang Kita said...

seronok dpt main game ek...nak main game online x dpt sbb BB wat hal

Zura said...

insyaallah tercapai...kena azam kuat..

SweetLikeWhat said...

hehe..nice :)