Monday, October 3, 2011

Good luck to me :)

Hehehh..tiba2 je good luck to me kan..hahaa..selalunya to hubby je.heeee..tiba2 tadi bila hubby balik dari lab dia..dia cakap suh aku prepare untuk exam esok..erkk..ingatkan exam apa..rupanya exam nak masuk kelas nihongo..aaa ingatkan 14hb baru exam..sekali 4hb la pulak..huhu..hubby cakap buat apa lambat2 baru nak pergi..aa dah dok 10 bulan dekat sini baru nak pergi kelas kan..haha..selama ni belajar sendiri2 je dekat rumah..huhu..memang ikut mood jelaa..banyak mood malas je pun..kena ambik exam ni sebab kelas dekat sini ada level2 dia..so kalau result ok boleh la skip level 1 class tuu..huhu..eheh dalam hati berharap nak lompat kelas tu terus kan..haha..mintak2 boleh la jawab soalan esok tu..apa jenis soalan pun taktau laa..isk2..chotto kinchou shiteru yo! kalau dapat masuk level 2 punya kelas teros hubby kata start esok terus..erkkk..aaaa..dah la sorang2 kan..aiyokk..aa gambare je la sok kan..kalau ada rezeki boleh la lompat kelas tu..lepas jawab exam, sensei tu terus tanda kertas and terus dapat result dengarnyaa..hohoo..oklaa sementara hubby tengah baito lagi and tak balik lagi tu..benkyoushimashou^^ tapi exam sok petang..banyak lagi ke masa?? huhu..jya! minna san, oyasuminasai~~

25 comments:

Amanie Ashraff said...

bestnya kak anummm ! nanti berabuk la cakap jepun :)

Nadiah Sidek said...

good luck :)

Hannah said...

gud luck, anum.... all the best! ;)

Arif Aiman said...

goodluck kak cik!

jeBateja said...

apa ke benda exam tu....kelas jepun ke apa..? ke kelas masak....sorry lah...jarang online ni banyak yg ketinggalan....ahakz

Saiazuan said...

hehe zuan blaja 3rd language nohongo.. but ada prob nak ingat words2.. dia cane ek? hmm

cik zila said...

ganbatte ne, kak anum.. chaiyok chaiyok.. :)

caliph shuriken said...

gud luck ^^

*dh lama sy x msuk klas nihongo, huh...

MiSz fiFiEyQa said...

Wah....ade exam pulak....macam zaman uni la ea..papepun gud luck ea!!

Teratak Hami said...

InsyaAllah ok punyer ... :-)

yatie chomeyl said...

smpot lg tu update blog ehehehe. good luck anum

LuN@_aiDi said...

gudluck anum! caiyook!!

YAYA AZURA said...

good luck!! moga dapat skip level!

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

ganbare wah curlastt ambil course nihongo ekk ai ni dah almost 3 yr tak sempat nak masuk class apa pow ngeee

amna said...

good luck sis!
semoga bertuah dapat skip kelas 1 hehe.. amin ^^

Umie said...

gambare anum san!

Ct Arina said...

semoge berjaye sis! insyaallah, amin ^_^

Idah said...

Good luck....anum. semoga dpt lompat kelas terus esok.

mamaNoriz said...

all d best dear!

chaiyok chaiyok!

eh, tu bahasa korea ek...hehehe

Soo Hae Daa said...

gud luck..!! nnt leh bukak clas nihonggo la kt sini.. =))

Hanie_Dew said...

gambareyo.. ala senang je tu kan.kan.

ariana said...

Good luck anum..Balik Malaysia boleh buka kelas bahasa Jepun hehe

Juwita Jamaludin said...

good luck anum..

アヌム ちゃん said...

amanie: haha lambat lg baru boleh cakap sampai berabuk tu.hehee

k.nadiah: tenkiuu kak^^

hannah: tenkiuu

arif: mekasihh

jebateja: aaa kelas jepun.hehee..taklaa ni pun bru gtau je dekat entri ni.hehee

saiazuan: oo ada belajar gk eh..aa kena praktis selalu baru ingat word tu.huhu

cik zila: arigatou nee

caliph: tenkiuu.penah g ke dlu?

fifie: tu laa x sgka ada exam.heee..tenkiuu

teratak hami: alhamdulillah dh lepas :)

k.yatie: aa mlm td tulis ni sempat je.hehee.arigatouu

luna: tenkiuu

k.yaya: alhamdulillah dh dpt skip level tu.heee

k.ayu: aaa k.ayu boleh belajar dr adam..hehee..apepn arigatouu

amna: tenkiuu..

k.umie: arigatou kak umie..

ct arina: tenkiuu

idah: tnkiuu..alhamdulillah dh dpt lompat kelas.hehee

mamanoriz: mekasih..

soo: tenkiuu.haha..bukak kelas ye.ramai lg yg terer mslhnya..hehee

hanie: tenkiuu

ariana: tenkiuu..haha ade ke org nk bljr dgn saya? hehe

k.ita: thanks k.ita. dh lepas pun.heeee

HaFizaH aYu said...

gud luck k.anum wah pasni ckp jepun fluently la yer