Wednesday, October 12, 2011

Jamuan raya warga fukui 2011

Baru sempat nak pilih2 gambar raya and cilok2 gambar dekat fb..heheee..sebab ada yang takde dekat kamera sendiri..huhuuu..pinjam gambar ye :) Kebelakangan ni sebok main game je tu yang tertangguh2 nak update pasal jamuan raya hari tu..heheee :D susah jugak kalau asyik main game ni..semua kerja tak jalan..huhu..oh ya..nak cerita yang hari ni, me and hubby buat rombakan susunan dekat rumah kitorang ni..rombakan besar-besaran..heheee..walaupun penat sikit tapi sukaaa..haha..saja laa buat rombakan sempena nak masuk autumn dan winter nanti..sebab cuaca semakin sejuk, so nak susun ikut kesesuaian dalam rumah..haha..best jugak bila keadaan dalam rumah dah berubah ni..heee..thanks to hubby yang sudi merombak bersama2..heee..

Oklaa berbalik dekat jamuan raya ni..tempek gambar jelaa di bawah ni..untuk kenang-kenangan di masa hadapan je.heee..jamuan kali ni bersama-sama semua warga fukui..ada 2 orang student baru yang bakal sambung phd dekat sini..sorang tu ex-fukui jugak dulu..datang balik untuk sambung phd..bulan 12 ni baru wife diorang datang sini..bertambahla lagi 2 family dekat fukui nanti..semakin meriah la nampaknya kan :) Selain tu, ada 2 orang guest..sorang tu nihonjin yang baru masuk islam..aisya-san..ada sorang lagi, syaco tempat hubby keja..tapi dia balik awal.huhu

Antara makanan yang masuk gambar

Gambar raya 2011 warga fukui, japan

Bergambar ikut kaler baju - ni team oren/ kuning/ coklat

team hitam

onna fukui.sikit je kan.sorang lagi tak masuk pic sebab dah g baito.orang sebelah tu kecik, so diri nampak besar la pulak..wuwuwuu..eh patutnya orang pregnant la duduk kan.isk2

team merah/ pink..2 orang je.heeee

team biru

me and jihan

before balik

peace \/

Sebelum bergambar tu, di adakan sekali sesi pemilihan ajak baru untuk tahun hadapan..sebab dekat sini sem akan berakhir bulan 3 nanti..so, siap2 lantik ajk untuk tahun depan..tapi kira dah berkuatkuasa pun la..tahniah semua untuk yang terpilih :) oklaaaa..tu je..jya!

20 comments:

ariana said...

Wah..ramai juga kengkawan kat sana rupanya ye..nampak mesra antara satu sama lain..:)

Rtp Farra Arisha said...

meriahnya raya 2011 sis ;) hehehe.

Rtp Farra Arisha said...

meriahnya raya 2011 sis ;) hehehe.

peep said...

wah sodap2.. :)

Ct Arina said...

WOW, meriahnye! makanan tuuuu 0_o

azrijohan said...

team pelangi takde ke?hehehe

http://azrijohan.com

sabar kagawa japan said...

anum....ramainyee warga malaya di fukui yer..leh buat satu daerah malaysia kt nihon tuh hihih

sue-sama said...

org jepun yg pakai selendang tu muslim kak ek?

Arif Aiman said...

camour ni tak silap...da dua kali da kan jamuan hari raya.. hehe..

mesti lain kn prasaan rya kt tmpt lain...

Amanie Ashraff said...

yg pakai t-shirt tu ye aisya-san ? hehe nape die tak senyum...

Hanis MY said...

Gambar ketiga tu cm pengantin baru auww sweet...

Jue said...

Wah ada geng la ko nanti kan beb. X la rs sunyi kan. Cian tema pink 2 org je. Kalau hanie ade situ, msti dia pakai pink punya lah hahaha

saharinasaharudin said...

akak,susunan prabot influence suhu kt dlm umah eh?wahhh bestnyee kat japan,nak study sna jgk ;)

Nadiah Sidek said...

ramai ye melayu kat sana

Mars Mell-o said...

banyaknya makanan :D

Cik Muda Sae said...

=)

laskar pelangi said...

waaa...tengok makanan tu terus lapar..adui...hik3 seksa nafsu makan ni..kih3 =D

siap ada team2 ikut kaler lg..seronoknya korang


:)

Ida,Japan said...

tak ramai yer warga mesia kt sini....sume masih muda2 lg...sedapnyer menu2 tu anum

Asrul "iLham" Sany said...

makan pree yeay

;D

Hanie_Dew said...

teringin nak tinggal kat japan. nak. nak.nak.nak. aku nak masuk team pink.

eh mana satu aisya-san