Sunday, October 2, 2011

Last part: koleksi gambar suzuki

Sambungan entri hari tuuuu..haha..dah terperap lama dekat flickr..so tempek jela dekat sini kan..cite lama tak habis lagi camne nak buka cite baru kan.heheh..saja nak mengabadikan hasil usaha hubby ni dekat sini..heeee..model yang sama..dan still di lokasi yang sama huhu..










Malam ni konon2 taknak tido sebab nak betulkan masa tido balik..haha..tapi dah la seejukk ni..ade gak yang tarik selimut kang nih..haha..takpun pagi esok kepala mesti berpinar2..fenin..tapi bak kata syaima..ape salahnya suffer sehari kan..moga lepas ni masa tido kembali jadi normal..huhu..gambatte to me! lagi 4 jam dah cerah dah pun..erk nak buat ape ye nih..setadi kee?? layan drama or muvie kee? huhu..oklaaaa..

p/s: promote segmen jap..ni segmen dari azrijohan..segmen jom tambah traffik..nak join klik link k.. :)

Thanks for reading.
Jya!

12 comments:

azrijohan said...

wowww...still cute dan nice lahhh

jemput le join segmen kat blog saya

Saiazuan said...

arghhhh smart la model tu..!!! :D

delarocha said...

mane popiah nieeeee... ahakss

MiSz fiFiEyQa said...

Suzuki yg femes....saya ade job utk kamu ni...haha...

Syazwana Mohd Zulkifeli said...

hikhik...hepi je tengok 'diorang'..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

bagus p mana2 ada peneman setia gituew

SweetLikeWhat said...

nice sangat :)

azrijohan said...

thanks promote:)

Soo Hae Daa said...

hehhehe...nape nk betolkan masa tdo? nk balik msia dh ke?
suzuki itu sgt cute..!!

Hanis MY said...

nak photoshoot cm suzuki gak wuwuwu...

laskar pelangi said...

alalalaa...comelnyeeeeee!!

アヌム ちゃん said...

azri: tq..aa dh tlg promotee^^

saiazuan: tenkiuu

delarocha: erk popia dh x buat dh kot..heheh.tggu puasa thun depan ye^^

fifieqa: aa job ape tuu.hehee

syazwana: haha kann

k.ayu: haha letak dlm kete je k.ayu

sweetlikewhat: tq..

azri: same2..hee~ sokong dari jauh je..heee

soo hae daa: aa sbb ssh tido mlm..masa tdo dh terbalik..haha

k.hanis: jom2..heee

laskar: mekasih^^