Tuesday, October 11, 2011

Raya, jamuan raya dan homework!

Tak sempat2 lagi nak pilih gambar jamuan raya hari tu..aduyaii..punya la malas kan..adess..ni pun upload laju2..petang ni kang da kelas nihongo..dah la homework tk buat lagi..dari minggu lepas kot..lepas ni kena buat laju2..sikit je sebenarnya..huhu..tapi update blog kejap..hahaa

Ada yang tanya hari tu jamuan raya apa.ada yang ingat jamuan raya haji..huhu..silap2..ni jamuan raya aidilfitri hari tu la..lambat buat sebabnya ramai student yang balik bercuti dekat mesia hari tu..balik pun dah hujung2 september..so kena tunggu semua dah balik sini la baru boleh buat jamuan raya kan..so last2 bulan 10 baru boleh buat..time jamuan raya saja je nak pakai baju yang sama dengan hari raya hari tu..saja nak tengok beza..heee

Ada beza tak gambar dekat bawah ni..haha..kalau tengok betul2, time raya hari tu pipi tembam gila kot..memang naik berkilo2 haritu..sebab time bulan puasa makan tengah malam..sahur makan berat..hahaa..now berusaha sikit2 la nak kurangkan berat..ekekeke..

Gambar time raya hari tu - hujung ogos (seriyess gemokss!)

Gambar time jamuan raya - 7 oct (bajet kurus la kan..padehal gambar jauh.haha)

Saje je kan..padehal ade je baju kurung lain sebenarnya..heheeee..oklaaaa stop dulu..nak buat keje sekolahhhh..haha..jya!

p/s: perasan jela berat dah kurang sikitt..tapi memang dah turun sikit pun sebenarnye.seriyes nihh..tapi sikit jelaaa..hahaha :P

17 comments:

Tentang Kita said...

dh kurus skit...usaha lg yer anum ..semoga berjaya

Ijah EmoTemo said...

ehehe mmg nmpk lain sikit gmbr 1 dgn gmbr 2 ngee.

Zura said...

jnji sihat..:)

adarnadzmie said...

so sweet la dik berdua suamiisteri... akak suka tgk korang berdua...hehe

Little Syrena said...

alalala auntie ngan unkle ni comei ar, gemuk2 ar cute kan


=)

SweetLikeWhat said...

tapi tetap maintain comel okey :)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

ingatkan pic raya yg dulu sebab same jer gaya tue ngeee...anum ni putih gebu betul la ek...x pyh pakai bedak dah ngeeee

mamaNoriz said...

mmg nampak beza la anum!

u look slimmer and gojes!

Diana @ bilakukatacinta said...

pose pon berat badan D dah naik berkilo-kilo....raya lagilah..bertan-tan naik..sampai orang igt D dah 'berisi' pasa pipi + segala dn dah gebus...

Teratak Hami said...

Nampak kecil skit la gambar 2nd tu tang muka tu :-) Apa rahsianya ?? hehe

Syaima' said...

gaya bergambar sebijik!

dwaty said...

nak kurus juga....waaaaaaaaa

Saiazuan said...

saiz bukan ukuran..hehe

dhiera said...

yang penting, sentiasa sihat!

Juwita Jamaludin said...

bestnya anum dah kurus akak je kena ganbatte lagi ni..:(

Jue said...

Nmpk mcm kurus tp x aci sbb gambo 1st tu dkat yg 2nd tu jauh hahahaha

Hanie_Dew said...

meh tunjuk gambar penimbang. hahahhaa