Saturday, October 8, 2011

Welcome home baby :)



Yeayy pagi tadi akhirnya our ipad2 dah sampai pun ke rumah..heeee..hubby beli online je..mula2 hari tu pergi gak ke yamada denki and softbank..ingat nak beli dekat kedai je..lepas tu kaler putih dah takde..last2 beli online je laa..huhu..lepas ni boleh la bertwitter di ipad pulak..nak tulis entri blog dekat ipad pun boleee sambil baring2..hik2..bye2 hp iphone 3g yang super lembab..haha..suka hang and tiba2 suka off time tengah guna..huhu..tp sayang jugak sebenarnya..takpe time rindu nak guna, boleh on kejap..heeeee..tapi ipad2 ni belum jailbreak lagi..banyak application best2 tak boleh guna lagi...huhuu~~jya!

p/s: malam ni nak folo hubby g baitooo..hahaa.. :)

23 comments:

kak zmah said...

Bestnya...

cikwahidaidris said...

bestnyeee ada ipad.

saharinasaharudin said...

wahhh,beli ipad ;)

azrijohan said...

wowww,bestnya ada iPad2...
siap ada gambar Steve Jobs lagi tuu..hehehehe


http://azrijohan.blogspot.com

Amirah Adnan said...

wah ~ untung lah kak.. ade ipad.. ekekee

Juwita Jamaludin said...

rajin hubby baito.. study pun busy kan

SyUhAdA said...

wahhh..ipad 2..besnye..bape beli sis?hehe..

eyida said...

wah bestnya ada ipad

delarocha said...

kira mcm baby baru le tu ye

cik zila said...

waa, beznyer kak anum dpt ipad.. kaler putih pula tu.. :)

Syazwana Mohd Zulkifeli said...

wah..da ada ipad dah!!
congrats2:)

rosmina samin said...

saya suka ;)

RedVixen said...

nak jugak sebijik. tlong belikan T^T

amna said...

slim. cantek!

Addin said...

WAHHH BEST BEST ! color putih cantik :D

*bila la nak dapat juga ni .

yatie chomeyl said...

wah dh smbr ipad2. kalau beli online lg murah dr beli kat kedai kan?

Qaseh dalia adelia said...

wah ipad pulak ..wuwuw

Miszyuyu said...

fuuuyoooo! bnyk gadget skg kn

Teratak Hami said...

Jelesnya .... rasanya akak le orang "terakhir" yg akan beli ipad itu. Tak tahu nak guna untuk apa sebab setakat dok rumah jer.

Tentang Kita said...

terbaik anum..ipad gitu.....entah bila la dpt pluang nk beli ipad tu

ifnirsweet said...

tag : http://i-am-ifnir.blogspot.com/2011/10/segmen-haris-kaito-jom-tambah-follower.html

Ct Arina said...

wahhhh die pn dah ade ipad! ;D

nur easy said...

yeay ada ipad dah.. best tak best tak?