Monday, November 14, 2011

Autumn @ aki di Maruoka Jou Part 2

Aaa..bosan la malam ni..hubby baito lak tu..dah taktau nak buat ape ni..last2 decide nak sambung tempek gambar jalan2 sabtu aritu jela dekat blog ni..Pening nak pilih gambar sebab banyak2..tapi sebab ni pengalaman first autumn di jepun ni..haruslah bergambar sakan kan..tahun depan taktau berpeluang lagi ke tak tengok pemandangan macam ni..tapi kalau ada rezeki, Alhamdulillah sangat2..huhu

So, sambungan pic :)





p/s: rasa macam hari ni terlalu banyak membuang masa..isk2..

27 comments:

Juwita Jamaludin said...

suka sangat tegk gambar yang last tu.. comel je anum ni..:)

Teratak Hami said...

Anum,

Akak nak "pinjam" muka awak, nak buat N3 ... :-)

SyUhAdA said...

besnye..cntik sgt..

ariana said...

Bertuah dpt tgk tempat org..dgn hubby pulak tu..Anum..ok je mood bercintan pun, bkn ngan org lain, hubby sendiri kan:}

nur amalina athman said...

bestnya..
tak dpt pegi sana..tngok entri2 bergambar akak kat sana pun jadilaa..hehe..:)

Soo Hae Daa said...

anum...daun2 itu cantik...jaket kamooo pon cantik....kawaiii...sukaa...

caliph shuriken said...

cukup duit nti plan nk olidei sini laa ^^

cik zila said...

1st time tgk sis anum pkai shawl.. :)
lg suke tgk sis anum berdating ngan hubby.. sweet je..

Teratak Hami said...

Nanti tengok N3 akak ye :-)

http://teratakhami.blogspot.com/2011/11/bloggers-yang-seiras.html

Saiazuan said...

jeles lak tgk.. nak gak dok jepun.. huhu

Hanis MY said...

Yeayy momiji... Lawanya pakaishawl gambar semua gojess I likeee...

sabar kagawa japan said...

anum....wahh rindunyee kt anum...dah lame x dpt masuk umah anum ni..arini br akak dapt tenet....makan pulun laa bace hua hua hua...bestnyeee aki...rindu bangsat sih dgn nihon..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

boley jadik model momiji gini...
wah dah start pakai pashmina ekkkk

umie naziera said...

cantiknyaaa...jeles jeles

Atashi In Hiroshima said...

hehehe...best la dpt jln2 dgn en hubby ...autumn in my heart

nur easy said...

owhh bercinta dibawah rimbunan daun merah ni memang sweet lah..;)

Tentang Kita said...

gmbr2 yg anum tepek kt sini semua cantik2..teringin nak rasai suasana autumn kt sana...doakan lini dpt jejak kaki kt sana jgk yer

adarnadzmie said...

cantiknya dikkk... suka akak tgk pokok2 ni...

cikwahidaidris said...

awesome!! cantik akak pkai shawl ^_^

dwaty said...

pokok sakura ke tu.... cantik sangat...

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

cantiknye pemandangan kt sana...cuci mata tengok pic cntk...xdpt pg sana pn dpt tgk pic...:)

aleen aiden said...

gambar sangat cantik.suke! :)

Liyana Zahim said...

Mmg da lama sy tak p blog akk tgk header bru tanjat boboi.. How sweet.. Colorful... N those pictures pun cntik.. Tu pokok maple kan? Hehehe..

Asmara said...

cantik! tp momiji tak merah merah sgt kan! tp tetap nice!

Liyana Safra Zaabar said...

btul, i just miss autumn so bad!

Bitt (double IS) said...

wahhh terpegun lagi...hehehhhhe cantek sangt2

Langkawi Ink.Com said...

Penguasaan lensa "Fisheye" yang cukup menarik! Kalau ada peluang, datanglah visit Kiyomizudera,Kyoto!
Keseluruhan taman disini merah nampak seperti "dibakari" dedaun momoji :)