Saturday, November 19, 2011

Berkoyou di hujung padang

Heheh koyou la sangat kan..sebelum balik, saja ajak hubby bergambar dekat hujung padang..dari jauh nampak macam cantik je pemandangan dekat situ..dengan pokok berdaun kuning2 tu kan..so hubby layankan aje la permintaan wife dia nih..hehee..yela nanti2 kalau datang lagi view dah tak sama kan..so ape salahnya bergambar sekejap dekat situ..budak2 toyama yang lain pun ada jugak ke area sana saja bergambar..onna la..kalau laki memang tak layan sangat kot bab2 bergambar dekat pokok2 ni kan..heee

So, adelaa orang yang boleh tolong snapkan gambar kitorang..i likeeee..and bergambar sekali dengan onna2 dari toyama nih..2 minggu lepas dah jumpa di gifu..dah sempat la berkenalan gitu..heee


Ternyata la tak sia2 menapak sedikit ke hujung padang tu..sebab gambar2 memang cantik..heee..aa bergambar dengan adik2 nih nampak aku macam tua sangat ke eh..heee..ke macam sebaya je..ekekeke..tak perasan diri dah tua kan.hehehe~

Jya!

20 comments:

nur amalina athman said...

pink2....

eyida said...

tak nampak tua pun kak..nampak sebaya je..:)

umie naziera said...

cantik laaa

Saiazuan said...

cantik, ilike jepun :D

rosmina samin said...

i like... tak nampak tua pun Anum..sebaya jer... ;)

saharinasaharudin said...

cantik cantik.akak awet muda la ;)

dayah said...

nmpak muda ;) pic mmg nice shot

ZYASH said...

Nampak lagi muda adalah...huhu.

Lieyly ︱ Alia said...

cantik...

Farhana Basri said...

nice shot! cantik :)

Soo Hae Daa said...

first pic sgt cntik..!!

tak nampak tua la anum...awet muda gitu...ehehhe =)

rosnani said...

bestnya....

♥ HanaHyun ♥ said...

suke la tgk gambar2 akak...cntik sgt...

aReLaN said...

perghh...rndu berkouyou.uish,spe ckp laki2 xlyn kouyou ni.ade la yg layan.hohoh

Madam Sooyaree said...

Suka seluar & kasut hubby Anum, hahaha... Ceria!

CintaZulaikha said...

sgt jeles bila tgk gambo..huhuhuhu

adarnadzmie said...

cantiknya pokok2 tu...

Tentang Kita said...

sangat gembira tgk suasana kt sana

ifnirsweet said...

comey akak...

Teratak Hami said...

Hehehe ... pening akak tengok gambar bulat2 gini, lebih2 lagi bila scroll laju2