Thursday, November 24, 2011

Koyou dan jambatan merah

Semalam kan jepun cuti..so bersemangat bangun awal pagi sebab hubby kata nak bawak g jalan2..heee..bab nak berjalan memang bersemangat kan..sarapan pagi pun onigiri beli dekat kombini je..heee

Kitorang pergi dua tempat untuk berkoyou..lepas tu on da way balik terjumpa satu jambatan cantik..bawah dia ada dam @ empangan..memang seriyes cantik..tapi masa sampai dekat jambatan tu, bateri kamera dah habis..last2 ambik gambar guna iphone je..hehee..hubby nak cari jambatan lain, jumpa jambatan lain pulak..huhu

Dekat bawah ni gambar sikit2 je dari iphone semalam..gambar dari kamera belum sempat nak pilih..banyak sangat..heee

tempat kitorang pegi ni cantik la jugak..tapi ada setengah tempat tak betul2 hijau lagi..huhu

me and hubby di jambatan gantung merah

gayat gak la berjalan atas jambatan ni..muat2 untuk orang berjalan je pun..heee..tapi memang cantik dam ni..last tu sunset time nak balik rumah..

Dah pilih2 gambar nanti nak letak lagi pic lain pulak dekat tempat kitorang berkoyou tu :) Semalam ingatkan petang hujan..tu keluar awal tu..tapi takde la berapa nak awal pun sebenarnya..haha..petang tu tak hujan..cuma mendung2 gitu je.and malam tadi kitorang g makan sushi sedapp..sankyuu hubby chamm^^

Jya!

30 comments:

Asmara said...

kadang tenki sini tak berapa nak tepat, namapun ramalan kan! hehe..
*harini katanya hujan sepanjang hari, tp on off pulak ujannya. :D

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Sini semua daun dh luruh ngeeee
Cantek tempat ni :))

Tentang Kita said...

sempitnyer jambatan tu...klu linipun sure gayat nak lalu kt situ....apa2 pun permandangan mmg cantik2...

Munnafendy said...

erkk..nmpk gayat ni.jenuh la menapak smpai hujung..msti rasa jauh je kan...kaki ketar2..hehe

Jerr said...

wah , bestnye :D

dhiera said...

jambatan gantung tu bukan macam jambatan gantung yang ada kat malaysia jerk~

Hanis MY said...

weee i like jambatan gantung beshnyaaa view pun ohsem!

Aiman said...

seperti biasa... pmndngn tu cntik T_T

pix 1sst tu T_T

boleh je stay situ berjam2 layan view cenggitu..

mas saari said...

waaahhhhh...cantiknya! suka..

Qaseh Qistina said...

weee..cantiknya jambatan tu...berangan la dapat p sana..huhuhu

azam said...

cantikla.....

bila la nak ke jepun ni

nur easy said...

xbleh tahan la dgr u all g makan sushi sedap.. hehe

haney said...

subhanallah cantiknya :)

umie naziera said...

alahaiii cantikknya

Saiazuan said...

cantik sgt.. one day i'll hit japan!!! (bnyk sgt negara nak lawat :D)

ifnirsweet said...

seronok nye...comel comel
http://i-am-ifnir.blogspot.com/2011/11/baiklahkita-break-off-je.html

Amirah Adnan said...

akak! love that sunset.. sumpah cantik!

mamaNoriz said...

mabeles!

cantik tul gamabr anum kat jambatan tu :)

kueh bakar said...

mcm tak bergoyang jer jambatan gantung tu...

gambar mentari nak kuar tu lawa...

Fizah Ibrahim said...

Nicenyaaaa view ! Huhu, kalo la boley ad kat sana hee =_="

ZYASH said...

Every day is love day...

Soo Hae Daa said...

soooo in luv with that jambatan merah...cantik...view yg superb..!! subhanAllah.....

nur amalina athman said...

nice..:)

Kamalia said...

Gayat naik jmbtn gantung..;p

Miszyuyu said...

sunsetttt <3

sitiezahim said...

cantik...merah2 kaler lagi...sini dah togel la..huhu

HaFizaH aYu said...

1st pic cantek!!grrr~ bila la nk smpai jepon nih nk g jln2 ngan akak :D

amna said...

best sgt.. kalau saya dh gerun coz tinggi tu~

eyida said...

cantiknya...

Bitt (double IS) said...

bestnyaaa cantik sungguh...