Saturday, November 26, 2011

Koyou @ Natadera, Komatsu

So just nak letak sikit gambar masa pergi Natadera @ Nata temple hari tu..aa rabu yang baru lepas ni..hari tu kan satu jepun cuti..so kitorang pun ambik la peluang berjalan2..tujuan utama bukan la nak melawat temple ye..takde motif pun lawat temple..view dekat situ memang cantikla time2 sekarang ni..sesuai sangat nak berkoyou.


masa odw nak ke sana..area fukui pun lagi nih.heheh


Perjalanan lebih kurang sejam macam tu..akhirnya sampai ke tempat yang dituju. ramai jugak la orang..sampai berpusing2 nak cari parking kereta..parking free je pun..ada kedai omiyage dekat sebelah kiri tu.kecik je..


Nak masuk tak free pun..kena bayar 600yen seorang.dekat sebelah kiri tu kaunter untuk bayar tiket..


ni la rupa tiketnya..


pintu gerbang masuk


Jya!

20 comments:

Rozuan Ismail said...

mahal ler macam tuh nak membayar je kerjanya. baik bayar sekali je

Kuronofu91 said...

cantiknya tiket....hahaha

umie naziera said...

salam maal hijrah

visitme@FaTiN cOrNeR said...

lawaaa...nk g jepun one fine dayyy...hehehe..

mas saari said...

memang cantik tempatnya!

Saiazuan said...

huyo.. memang besar temple dia.. memang for visit ek?

Amirah Adnan said...

besarnye temple.. kompem mengigau kalo mira g ;p

MiSz fiFiEyQa said...

cantik la kaler daun2 pokok tu...nampak eksotik!

mars mell-o said...

sejuk mata memandang very beautiful place.. make me feel like going there now :)

nur amalina athman said...

suka tengok daun2 tu..:)

btw, salam maal hijrah..:)

rosmina samin said...

Salam Maal Hijrah Anum ;)

annshana0706 said...

wow!! cantiknya permandangan!!
memang sejak sekolah rendah lagi ain teringin nak pergi jepun
lagipun ain minat negara jepun sebab manner dan attitude diorang...
wa!! cantik la gambar yg akak tangkap!!

CintaZulaikha said...

fuhhh..cam dlm mimpi ja...bestnya...

dhiera said...

pemandangan sangat cantik!

Teratak Hami said...

Cantik tiket tu. Kalau akak la, dah simpan dalam album.

Dalila Hamid said...

cantiknya ...bila la nk smpai ke sana.... Salam Maal Hijrah

Ijah EmoTemo said...

tiket dia dh mcm poskad ijah tgk hihihi

Hanis MY said...

patung banyak tangan tu mmg menakutkan...

Tentang Kita said...

besarnyer tiket tu...nak letak dlm kocek pun susah tu

Hanie_Dew said...

wah serba serbi kene bayar. habis la.

sgt cantik pemandangan. jeles. jeles. bila aku dpt gi sini ni... urrrghh..tetibe stress. hahaha

owh .kanpa aku telepas nak jawab survey..gomenne...