Tuesday, November 29, 2011

Koyou sampai lebam di Natadera

Sambungan entri sebelum2 ni..erk gambar2 lagi..sementara tengah rajin nak pilih dan tempek kan..tempat ni memang besar..puas hati la kiranya jalan dalam ni..walaupun kena bayar sikit kan..heee..tu pun bila dah petang sikit dah mendung sikit2..tapi nasib baik mendung je tak hujan..huhu..


Nak tulis panjang2 malas pulak..heeeee..jya!

p/s: Petang nanti ada kelas nihongo yang terakhir..next taktau la bila pulak start..huhu

21 comments:

iffah imani said...

suka tengok warna daun kat elakang tu....

adarnadzmie said...

cantiknyaa pokok2 tu...

Hanie_Dew said...

lawa.lawa.lawa.huuurrmm..bile la aku nak sampai sana.

rajin bebeno ko nak jaga byk2 henpon.
cemana na recognise hp ni digi, hp ni celcom and etc.???

CintaZulaikha said...

cantekkk pokok..hahhaha

azam said...

nicenye......
pokok² bermacam warna dan gugur....

:)

Syaima' said...

cun cun semua gambarrr!kalau tempat tgk koyou mesti pagar/jambatan merah kan tatau apsal. hehe

umie naziera said...

memang berbaloii

Munnafendy said...

nnti blk mlysia nak ole2 daun mohabbattien tu tau :p

Atashi In Hiroshima said...

hehe..smpi lebam ye. syoknye dia. kite belum dpt koyou lagi. maybe this year tak koyou kot. weekend ni dah nak JLPT exam...haha tak leh nak memain dah.

Ijah EmoTemo said...

cantik semua gmbr2 ni sis :) hehe

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

sukerrrrrrrrr
kirei sgt

Saiazuan said...

cantik! cantik! cantik! tu je leh ckp :D

Original CikTeddy said...

nk gi jugak kat sni..huhu

Rozuan Ismail said...

jepun mmg canti kdan teringin nak ke sana

Soo Hae Daa said...

anum..ur pic is soooo nice...sgt2 cntik...skg pakai canon ke nikon??

view yg superb..!!

Naz ( ナズ ) said...

subhanallah. cantik. :)

Lieyly ︱ Alia said...

cantik suasana diaa..tringin nk p sana...

Hanis MY said...

lawanyaaa... i likeee...

nur easy said...

super cantik ...;)

visitme@FaTiN cOrNeR said...

pokok cantik2..hehe..

nikoniko_mama said...

suka gambar yg last sekali tu...pandai betul anum amik gambar.. keep it up.. cantik2 angle2 dia.. ^ ^ yoku dekimashita ne!!