Monday, November 28, 2011

Our piccas @ Natadera, Komatsu

Entri bergambar je nih..just nak letak beberapa gambar time kitorang ke Natadera di komatsu hari tu..baru upload2 di flickr..seriyes cantik tempat ni. Thanks hubby sebab bawak ke sini :)


Akan ada entri susulan di tempat sama lagi lepas ni..sebab tempat ni besar sangat..so memang rambang mata nak bergambar di sana sini.hehee..ingat shopping je rambang mata kan..nak bergambar pun rambang mata jugak..ekeke..

Jya!

21 comments:

laskar pelangi said...

cantiknya kat sini...eiiiiii! suka tengok! fresh je.dah la pokok tu semua kasi lagi cantik dalam gambar kan? =)

Dayana AZ said...

Wowww :) so beautiful!! Teringinnyaaa nak pergi :')

Dayana AZ said...

Wowww :) so beautiful!! Teringinnyaaa nak pergi :')

eyida said...

sangat cantik....teringin nak pegi sana.. :)

hitamanis said...

lawaa nye. ingt nk p sane gak tiket skang ngah murah kot cume nak mkn tuh yang x tau cm ner

Zura said...

subhanallah..cantiknye ciptaan Allah..

lieynanilaz said...

memang cantik tempat ni!!

umie naziera said...

waaa..colour dya mengancam!!

nur amalina athman said...

nice, nice, nice..:)

CintaZulaikha said...

sgt jeles nih...

nuyen said...

waaa. nak jugak . dh lama teringin nak tengok musim autumn real2

ZYASH said...

Memang cantik2 la gambar2 ne... Ur my inspire..

Kamalia said...

subhanallah,sgt cantik..

rosmina samin said...

Cantik ;)

Kuronofu91 said...

waaaa....pic daun kat atas tu cantik sgt !!!!

[fArAh aLiAs] said...

datang promote my shop!! support me dear!!

http://dewarisankami.blogspot.com/

Sunah Sakura said...

cantiknya autumn!

Soo Hae Daa said...

subhanAllah...cntiknya tmpt nih...anum, jaket awk pon cntik... =)

MiSz fiFiEyQa said...

huwaaa..jelesnye..bile la dapat g nippon nie...lawa sangat daun2 yg nampak colourful tu...very calming laa...

Tentang Kita said...

suka tgk gmbr anum nie..semua cantik2...nnt letak gambar byk2 lagi yer

Hanie_Dew said...

kenapa aku tak bole view piccas ko ni..uuu..sedeyy..kenpa kenapa kenapaaaaaa