Monday, November 28, 2011

Persembahan monyet @ Natadera

Time kitorang ke Natadera hari tu, kebetulan ada orang buat persembahan..erk monyet dia yang buat persembahan..huhu..dah alang2 ramai orang tengok kitorang menyebok la sekali kan..bijak la monyet ni..yela sebab dah dilatih kan..macam pernah tengok monyet ni buat persembahan dekat tv dulu..tapi tak sure la monyet yang sama or yang lain..




14 comments:

Sunah Sakura said...

macam menarik pulak diorang buat persembahan macam tu...tapi mahal jugak kan..kalo leh bagi ikut suka, takpe jugak..ehehe

Hanis MY said...

pernah tgk dlm tv...mesti syok leh tgk live...

Ijah EmoTemo said...

wahh monyet pun buat persembahan heheh

Addin said...

comel nya dress monyet tu. haha

umie naziera said...

ada rahsia .... sya lahir taun monyet..hahahha

CintaZulaikha said...

mahalnya rm20...sama ngn duet gi tgk teater kat IB ja...huhuhu

Asmara said...

haritu masuk zoo ada jugak persembahan saru ni, tp tak boleh amik gambar dan video, so memori rakam dlm kepala je. hehe..

mas saari said...

terorlah monyet tu...

Soo Hae Daa said...

betol tu anum..update anum lmbt kuar ekk?

nape dorg nk pksa byr lak ye? igt bg free show..hehehe..comel monyet tu

delarocha said...

hebat tul monyet tu.. bg dia upah makan popia..ahakss

Saiazuan said...

hmm pelik tul, patut ikut suka hati la kan nak bagi berapa.. huhu

p.s rsanya google ad prob, tu yg lmbt update

mars mell-o said...

i love the trees colorful, and the monkey wearing costumes look amazing!!

Tentang Kita said...

seronoknyer..leh tgk persembahan monyet secara live gitu...

Hanie_Dew said...

aku takut monyet jd takkan rajin jugak nak tgk kalau ada persembahan. hahaha. plus fee dia mahal nya.